Siderurgiştii ies, astăzi, din nou în stradă

Siderurgiştii ies, astăzi, din nou în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sindicatul Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi a anunţat că va organiza astăzi, exact la data la care se aniversează Ziua Metalurgistului, o amplă acţiune de protest împotriva patronatului ArcelorMittal Galaţi şi a politicienilor care ignoră problemele pe care economia românească le traversează.

Potrivit liderului sindicatului Solidaritatea, Gheorghe Tiber, acţiunile de protest vor începe la ora 12:30, când siderurgiştii vor picheta sediul Prefecturii. Sindicaliştii vor porni apoi în marş, pe cele mai importante artere din municipiul Galaţi, către sediul Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde între orele 14:30 şi 17:00 se va desfăşura un miting.

Preşedintele sindicatului a mai spus că la protest sunt aşteptaţi să participe nu doar siderurgiştii, ci şi cetăţeni ai Galaţiului, conştienţi de ceea ce înseamnă declinul siderurgiei româneşti.

La aceste acţiuni şi-au anunţat prezenţa şi reprezentanţi ai Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere, care au spus că susţin manifestările celor de la Solidaritatea.

Citit 992 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.