Sex-simbolul Europei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timp ce naţiunea caută flacăra violet, cutremurându-se la gândul că forţele oculte ar putea să pună mâna pe ţară şi să înlocuiască lipsa de forţă politică a actualilor lideri, aflaţi din întâmplare prin funcţii, „fetiţele” noastre cuceresc Europa.

Fără o inteligenţă superioară sau malefică, fără parapsihologi pe post de consilieri, doar cu forţa carismatică a trupurilor tinere şi cu dezinvoltura unui caracter în care liberalismul nu are nicio legătură cu respectiva doctrină politică, mii de fete de pe plaiul mioritic fac sex prin toate colţurile Europei, surclasând naţiuni altădată mai bine reprezentate în domeniu, precum albanezele, rusoaicele, moldovencele, unguroaicele etc.

Într-un studiu „ştiinţific” pe tema dată, prezentat recent, româncele apar, în procente sigure şi detectabile pe teren, într-o proporţie covârşitoare, pe locul unu, doi, maxim trei, în rândul prostituatelor din toate ţările Europei.

În Olanda, unde se face turism de calitate pe străzile cu „fetiţe” în vitrine, lucrează din greu vreo zece-douăsprezece mii de copile mioritice pentru o bucată mai bună de pâine.

Olandezii au cel mai mare număr de prostituate românce, între imigrantele care se ocupă de această meserie.

Vai de Lipscaniul nostru ruinat, care stă degeaba, în timp ce ministreasa Turismului nu găseşte o soluţie pentru a pune termopane la ferestrele de patrimoniu ale clădirilor asemenea, pentru a asigura vizibilitate maximă unor produse ce cuceresc Europa, în loc să atragă turiştii în ţara străbună.

Avem un bun pe care îl exportăm din greu în spaţiul comunitar, o valoare cu care nu mai concurează nici bandanele sau căpşunarii, care surclasează succesul filmului românesc şi victoriile cârnaţilor de Pleşcoi sau ale palincii ardeleneşti şi nu ştim să ne folosim de ea la vreme de criză.

Farmecul indiscret al centurii româneşti a cucerit Europa şi scoate bani buni din dezgolirea, se poate spune totală, a realităţii actuale.

Cum stăm cu taxele şi impozitele pe chestia asta, cât renume aduce ţării şi ce plusvaloare creează cea mai veche meserie de pe pământ, practicată de româncele dezinvolte din parcările şi vitrinele de sex europene, nu spune nimeni.

Mai mult, statistici asemănătoare ne clasează pe un loc de frunte şi la exodul romilor care practică şi ei cu succes furtul, cerşitul şi tâlhărirea fără discriminare a cetăţenilor europeni.

În timp ce în ţară prostituţia interzisă se ascunde prin  magherniţe păduchioase şi prin cabinele de tir de la marginea drumului, occidentul oferă „talentelor” româneşti condiţii igienice de practicare a meseriei în mod civilizat.

Plus că pedepsele pentru infracţiunile săvârşite de romi se execută în puşcării occidentale, atunci când nu sunt consideraţi discriminaţi şi nu li se oferă, tot în spaţiul european, şansa integrării prin mijloace specifice unor ţări pe cât de civilizate pe atât de naive.

Una peste alta, asta avem, asta oferim, asta ne reprezintă. Nu mai e mult până când vom dezbate, la ore de vârf şi cu maximă audienţă, în loc de influenţe parapsihologice, mândria de a fi un fel de sex-simbol european.

Pe primul loc la munca de foarte jos.

Politicienii pot analiza şi acest domeniu, consecinţă directă a activităţii lor, cu toată seriozitatea care îi caracterizează.

Citit 956 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.