Începe asfaltarea bulevardului George Coșbuc

Începe asfaltarea bulevardului George Coșbuc
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Începând de joi, 20 octombrie 2022, se vor derula lucrări de asfaltare (strat de uzură/final), pe bulevardul George Coșbuc, tronsonul cuprins între bulevardul Henri Coandă și strada Alexandru Măcelaru, anunță Primăria Galați.

„Lucrările se vor desfășura etapizat, cu devieri de trafic pe sens opus în interiorul intersecției bulevardului George Coșbuc cu bulevardul Henri Coandă, continuând apoi pe restul tronsonului mai sus menționat. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor”, transmite municipalitatea.

Autoritățile atrag atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Trebuie spus că lucrările care se execută fac parte din proiectul „Modernizare linii tramvai și carosabil pe str. Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)".

Citit 9263 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.