CONCURS de cultură generală pentru liceenii din Galaţi

CONCURS de cultură generală pentru liceenii din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Asociaţia IQuiz Trivia şi Liceul Teoretic "Emil Racoviţă'' îi invită pe liceenii din judeţul Galaţi să participe la concursul de cultură generală "Nu sunt oricine, sunt un quizzer!". Competiţia se va desfăşura în incinta Liceului "Emil Racoviţă", sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 10,00. Elevii care vor să-şi testeze nivelul de cultură generală pot forma echipe cuprinse între doi şi şase membri. Înscrierile trebuie făcute pe pagina de Facebook a evenimentului, la adresa https://www.facebook.com/events/390213531445373.

Concursul constă în şase runde de câte zece întrebări, din următoarele domenii: cultură şi civilizaţie; life-style, divertisment şi media; ştiinţe; mapamond; sport şi gaming. Enunţurile întrebărilor vor fi prezentate în format power-point, audio şi video. Pe pagina de Facebook a evenimentului, alături de secţiunea pentru înscrieri, puteţi găsi şi un regulament de participare pe care este recomandat să îl citiţi.

Participanţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi carnetul de elev, vizat pe anul în curs. Pe parcursul desfăşurării probelor, echipele nu pot comunica între ele, iar folosirea telefoanelor mobile nu este permisă.

Este pentru prima oară când în judeţul Galaţi se organizează o astfel de competiţie pentru elevii de liceu. Autorul iniţiativei este Nicolae Daraban, profesor de geografie la Şcoala Gimnazială "Prof. Emil Panaitescu" din Cudalbi şi unul dintre cei "vinovaţi" de aducerea fenomenului Trivia la Galaţi. În fiecare an, Nicolae Daraban organizează în cadrul şcolii unde este dascăl un concurs de cultură generală pentru elevii de gimnaziu.

Citit 3686 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.