Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Legea Educaţiei naţionale a fost modificată, astfel încât şcolile să fie obligate să asigure elevilor un spaţiu special pentru depozitarea manualelor, astfel  încât aceştia să nu mai umble după ei cu ghiozdane grele.  Deşi unele instituţii de învăţământ au şi în prezent dulapuri pentru elevi, nu exista obligativitatea asigurării acestora. 
„Unitățile didactice de învăţământ preuniversitar asigură fiecărui elev un spaţiu special, cu acces individual, pentru depozitarea manualelor, rechizitelor şi a altor auxiliare didactice, inclusiv în afara orelor didactice”, prevede proiectul de lege, care aşteaptă decizia finală a Senatului.

Citit 1235 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 18:47

2 comentarii

 • postat de Madalina Joi, 08 Noiembrie 2018 11:07 5.13.175.*** Link la comentariu
  0
  2

  Banuiesc ca Ministerul nu are banii necesari ca de obicei...si le cumpara tot parintii.....

  Raportează
 • postat de Mira Miercuri, 07 Noiembrie 2018 18:43 84.117.43.*** Link la comentariu
  1
  2

  Cel mai bine e sa aiba un set de manuale acasa si un set care sa ramana in dulapurile din clasa

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro