Cursuri de formare la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi

Cursuri de formare la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Tinerii care doresc să-şi perfecţioneze studiile şi să deprindă noi abilităţi pot participa la cursurile de formare organizate de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, prin Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic. Este vorba de: Managementul carierei profesionale (24 de ore didactice) - conf. univ. dr. Florina Oana Vîrlănuţă, Managementul și gestiunea documentelor (24 de ore didactice) - conf. univ. dr. Riana Iren Radu, Marketingul şi valorificarea competenţelor profesionale (24 de ore didactice) - prof. univ. dr. Nicoleta Cristache şi Tehnica redactării corecte a unui curriculum vitae (24 de ore didactice) - prof. univ. dr. Irina Olimpia Susanu.

Pentru primele două sunt disponibile 25 de locuri, acestea fiind destinate studenţilor de la specializările Contabilitate şi informatică de gestiune şi Afaceri internaţionale, din cadrul Facultăţii de economie şi administrarea afacerilor. Pentru următoarele două cursuri sunt disponibile 25 de locuri, destinate studenţilor de la specializările Marketing şi Marketing şi comunicare în afaceri, din cadrul FEEA.

Înscrierile se vor desfăşura până pe 23 noiembrie, în ordine cronologică, şi se vor încheia la momentul constituirii fiecărei grupe. Pentru validarea înscrierii, cursanţii vor depune la sediul DFCTT, din strada Domnească nr. 47 sala U109, copii certificate pentru conformitate după: BI/CI, certificat de naştere, certificat de căsătorie şi diploma de bacalaureat. Dosarele incomplete nu vor primi număr de ordine.

La finalizarea cursurilor, studenţii vor beneficia de certificate de absolvire, care le vor oferi şanse în plus la angajare. Cursurile sunt gratuite, fiind plătite din Fondul pentru Finanţarea Situaţiilor Speciale (FSS).

Citit 1922 ori Ultima modificare Luni, 19 Noiembrie 2018 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.