Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a XII-a ediţie a concursului "Spring Day" s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Facultatea de Inginerie în organizarea Consiliului Judeţean al Elevilor, prin care liceenii se întrec să reprezinte câte o ţară europeană.
În prima etapă, juraţii au vizitat standurile, savurând numeroase mâncăruri tradiționale. A doua etapă a concursului a constat în momente artistice prin care elevii au valorificat cultura şi tradiţiile diferitelor state europene. Juriul a considerat că cei care s-au descurcat cel mai bine sunt elevii de la Seminarul Teologic "Sf. Andrei" care a ocupat locul I. Pe locul al II-lea s-a clasat Colegiul Tehnologic "Costache Conachi" din Pechea, iar pe locul al III-lea, Colegiul Național "Spiru Haret" din Tecuci. Colegiul Național "Vasile Alecsandri"  a o0bţinut locul al IV-lea.

Citit 825 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2019 19:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro