Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociația Ateliere Fără Frontiere a lansat proiectul EduClick - Dăm Click pe România 2019, prin care va dota cu 1.000 de calculatoare unitățile de învățământ din România.
Școlile, liceele, grădinițele, organizațiile non-profit și instituțiile publice sociale care au nevoie de calculatoare își pot înscrie în concurs, până pe 9 iunie, proiectele de educație, formare sau integrare prin completarea formularului de aplicare pe www.educlick.ro. Beneficiarii echipamentelor IT, care vor fi anunțați pe data de 14 iunie 2019, vor fi selectați pe baza proiectelor care ar trebui să vorbească despre destinația calculatoarelor și nevoile celor care le vor folosi.
Toate cele 1.000 de calculatoare donate în acest proiect fac parte din echipamentele IT uzate pe care Ateliere Fără Frontiere le colectează de la companii și care sunt recondiționate de persoanele vulnerabile care lucrează într-unul dintre atelierele de inserție socio-profesională ale asociației.

Citit 990 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2019 19:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro