Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Diferenţe foarte mari între notele iniţiale şi cele de după contestaţii, la aceeaşi disciplină, s-au constatat la afişarea rezultatelor finale la Titularizare 2019, ne informează inspectoarea general-adjunctă Doiniţa Popa. "La  Cultură civică, trei candidaţi au avut diferenţe de câte aproximativ trei puncte: de la 5,10 la 8,50 şi la 8,00 şi de la 5,60 la 8,95", ne spune Doiniţa Popa. Aceasta susţine că tezele au fost corectate în 11 centre universitare, dar nu ne-a putut spune numele instituţiei de unde provin profesorii care se fac vinovaţi de asemenea diferenţe mari de notare şi nici dacă aceştia vor fi sancţionaţi în vreun fel.
Suunt 12 candidaţi care au obţinut medie de titularizare în urma contestaţiilor, prin urmare procentul de promovare a crescut de la 48 la sută la 50 la sută. De asemenea, sunt patru profesori care au reuşit să ia note peste 5,00, procentul celor care au trecut acest prag fiind acum de 88 la sută.

Citit 1167 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2019 21:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro