CNVA-ul premiat la Ambasada Marii Britanii

CNVA-ul premiat la Ambasada Marii Britanii

Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
2 comentarii

Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" a fost premiat de British Council pentru a treia oară pentru rezultatele bune pe care le-a avut Centrul de pregătire şi examinare Cambridge care funcţionează în cadrul instituţiei de învăţământ. "Suntem centrul care are cei mai mulţi candidaţi care au promovat examenul la cel mai înalt nivel - Proficiency C2. Dacă în centre mari, precum Iaşiul, Bucureştiul sau Clujul iau doar 20-30 de astfel de candidaţi, la noi, sunt peste 50 în fiecare an", declară directorul Romeo Zamfir, care a mai precizat că trofeul şi diploma sunt înmânate de ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, ceremonia având loc la Ambasadă.

Citit 1698 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 19:17

2 comentarii

 • postat de Ciobanul din Deal Miercuri, 18 Septembrie 2019 17:13 89.120.24.*** Link la comentariu
  0
  0

  Ei cu felicitarile, noi cu banii...
  Le convine, e o industrie...raport eficienta/cost cam mic la cati elevi participa...pentru ca asa li se spune celor din coloniile estice, da bine, sau vor parintii!Nivelurile medii sau chiar top le atingi daca esti student foarte bun in UK in cateva luni, fara sa-ti bati capul....cap sa ai!

  Raportează
 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Miercuri, 11 Septembrie 2019 09:44 5.13.209.*** Link la comentariu
  0
  14

  FELICITARI DIN SUFLET MINUNATILOR DASCALI SI ELEVI,care,de generatii ,duc mai departe in lume faima vestitului lacas de invatatura!!! SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro