Sprijin financiar pentru „Hristos în şcoală”

Sprijin financiar pentru „Hristos în şcoală”

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Consilierii locali au aprobat asocierea Municipiului Galaţi cu Arhiepiscopia Dunării de Jos Galaţi, în vederea sprijinirii desfăşurării programului socio-educaţional ”Hristos în şcoală”. Prin contractul de asociere, municipalitatea îşi asumă obligaţia de a asigura suma de 50.000 lei din bugetul local, exclusiv pentru cheltuieli cu realizarea acestui program care, potrivit documentelor, se desfăşoară deja de mulţi ani. Scopul lui este sprijinirea elevilor care provin din familii defavorizate, prin punerea la dispoziţia acestora a unor pachete cu rechizite şi ghiozdane, la început de an şcolar.

„În acest an, Arhiepiscopia Dunării de Jos îşi propune să ajute 4.000 de copii care provin din familii aflate în risc social să meargă la şcoală, efortul financiar ridicându-se la suma de 200.000 de lei în total”, se arată în raportul de avizare.

Citit 1607 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:33

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro