Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Pentru că Ziua Internaţională a Educaţiei va fi sâmbătă, pe 5 octombrie, Inspectoratul Şcolar Judeţean îi va omagia pe profesori, vineri, 4 octombrie, de la ora 11,00 în Amfiteatrul de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri".

Cadrele didactice care au pregătit elevii cu performanţe la olimpiadele naţionale vor primi flori şi diplome de excelenţă, dar şi daruri simbolice din partea sindicatelor.

Citit 1794 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 17:33

2 comentarii

 • postat de Bau-Bau Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 07:57 86.124.200.*** Link la comentariu
  0
  5

  Intreb pentru un prieten> Ce este mai usor, sa iei un elev foarte bun si sa mergi cu el la olimpiada(nu exclud munca olimpicului) sau sa iei un elev cu 1-3 la Testarea Nationala si sa-l aduci in situatia de a lua BAC-ul? Pe cand un TOP al Liceelor in care sa vada si parintii unde se adauga mai mult?

  Raportează
 • postat de GOGU FIROSCOSUL Vineri, 04 Octombrie 2019 13:07 5.13.174.*** Link la comentariu
  1
  5

  ,,.....DARURI SIMBOLICE DIN PARTEA SINDICATELOR?.. SUNT CONVINS CA MERITUOSII DASCALI AR PREFERA DARURI CEVA MAI CONSISTENTE....CA METAFORIC VORBIND,ARE PESTE BALTA!(SINDICATUL,SIC!!!)SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro