Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu ocazia „Zilei Profesorului Francez”, Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF) a dat startul unui concurs de scriere creativă intitulat "Merci, mon prof!" („Mulţumesc, profesorul meu!”), care are loc între 3 şi 11 noiembrie. Competiţia se adresează studenţilor înscrişi la un program de licenţă din cadrul universităţilor membre AUF din Europa Centrală şi de Est.

Cel mai bun articol le va aduce un premiu din partea AUF, atât studentului, cât şi profesorului. Pentru a participa, tinerii trebuie să scrie un text în franceză, sub forma unui articol de presă, să facă o poză cu respectivul profesor; să includă o copie după carnetul/adeverinţa de student vizate pe 2019-2020 (şi traducerea acestora în limba franceză) şi să trimită toate acestea la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (cu titlul: Concours d'écriture créative «Merci, mon prof!»), înainte de 11 noiembrie.

Scopul acestui concurs este de a-i scoate în evidenţă pe cei mai talentaţi şi iubiţi profesori de franceză, precum şi pe toţi cei care predau un anumit domeniu de studiu în limba lui Voltaire, aflaţi în universităţile membre AUF din Europa Centrală şi de Est.

Citit 388 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 14:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro