Târg de toamnă, la Grădiniţa nr. 30

Târg de toamnă, la Grădiniţa nr. 30

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 30 va organiza pe 17 octombrie, de la ora 15,30, prima ediţie a Târgului de toamnă. Copiii vor organiza standuri în care vor vinde, împreună cu părinţii, produse proaspete sau conservate pentru iarnă. Fiecare produs va avea un preţ propus de copiii de la fiecare grupă. Apoi se va face degustarea bucatelor într-o atmosferă de veselie care va include şedinţe foto, dansuri, cântece şi alte momente artistice dedicate toamnei.

Citit 915 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 19:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro