Elevii de la CNMK vor să-şi facă vocea auzită

Elevii de la CNMK vor să-şi facă vocea auzită
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O echipă de 24 de elevi de la Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu", coordonați de doamna profesor Dana Bălăuță și domnul profesor Rolea Cristian, au derulat o serie de acţiuni în cadrul proiectului EUROSCOLA 2019: ”Educația schimbă vieți”, care se desfășoară sub îndrumarea Biroului de Informare al Parlamentului European în România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. EUROSCOLA are ca scop valorificarea experiențelor elevilor, conștientizarea rolului educației în viața cetățenilor și formarea lor profesională.

Până acum, elevii au susținut campanii de promovare atât în alte instituții școlare, cât și în spații publice, unde au împărtășit oamenilor de toate vârstele detalii despre proiect, încurajându-i să susțină educația în viata celor ce vor reprezenta viitorul acestui oraş.

Cea mai recenta activitate a fost “The Treasure Hunt”, o vânătoare de comori dedicată elevilor din clasele a IX-a de la colegiul nostru, un joc educativ ce dezvoltă atât personalitatea, cât şi capacităţile fiecăruia de a se descurca în situaţii diferite.

Tinerii gălățeni au planuri mărețe și prin proiectul lor, “Educaţia, arta cunoașterii”, au dorinţa de a-și face vocea auzită.

Citit 5251 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.