Gala laureaţilor şi film din arhiva "de aur"

Gala laureaţilor şi film din arhiva "de aur"

Dennisa Muntean, câştigătoarea Trofeului la ediţia de anul trecut
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Festivitatea de premiere a celor mai talentaţi copii participanţi la cea de-a treia ediţie a Festivalului toamnei pentru elevi organizat la nivel judeţean de Şcoala nr. 17 va avea loc astăzi, 6 noiembrie, începând cu ora 16,00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". De la directoarea instituţiei, profesoara Anca Barbu, am aflat că tema de anul acesta a fost "Suflet de român - satul şi credinţa mea", în competiţie înscriindu-se peste 20 de şcoli cu peste 280 de concurenţi. "Se vor acorda în jur de 80 de premii, iar Trofeul festivalului va merge la Livia Ciurea de la Suhurlui, pentru interpretarea impecabilă a unei doine", spune Anca Barbu.
După Gala laureaţilor, cei prezenţi în sală vor avea parte de un eveniment deosebit, proiectarea  peliculei-document din Arhiva Naţională de Filme, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei - "Drăguş, din viaţa unui sat românesc" (1929), producţie a Universităţii din Bucureşti, în regia lui Paul Sterian şi Nicolae Argintescu Amza, sub îndrumarea lui Dimitrie Gusti.

Citit 698 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro