Oportunitate pentru pasionaţii de automobile

Oportunitate pentru pasionaţii de automobile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Groupe Renault România deschide, pentru toţi studenţii interesaţi, Programul de stagii de practică Drive Your Future 2020. Temele din acest an sunt pentru toate meseriile disponibile în localităţile în care Grupul este prezent: Bucureşti, Mioveni, Titu, Piteşti şi Oarja. Tot ce trebuie să facă un tânăr pasionat de industria automobilelor este să completeze formularul online şi să ataşeze un CV. Dacă profilul corespunde temei de stagiu aleasă, atunci aplicantul va fi invitat să participe la un interviu.

Stagiile durează între trei şi şase luni, în funcţie de specificul activităţii. Să fii stagiar Groupe Renault România înseamnă să ai un program flexibil, acces la cele mai noi informaţii din industria auto, un tutore, care te va ghida şi îţi va oferi ajutor, posibilitatea realizării lucrării de licenţă şi/sau echivalării orelor de practică incluse în programa universitară prin stagiul desfăşurat în cadrul Groupe Renault România. Nu în ultimul rând, înseamnă o bursă lunară progresivă în valoare de 1.400 lei, care ajunge la 1.600 lei la următorul stagiu ales tot în interiorul grupului. Pe lângă cursurile tehnice şi accesul la platforma de cursuri online, Learning

Alliance, aplicanţii vor avea ocazia să urmeze cursuri de dezvoltare personală şi să lucreze într-un mediu de lucru multicultural. Foarte important: un stagiar Groupe Renault România îşi poate pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Apoi, stagiarii Renault, mai ales cei care au primit o evaluare pozitivă din partea tutorelui, au şanse mari să se întoarcă în companie în calitate de angajaţi. Programul şi data de început a stagiului pot fi adaptate în funcţie de disponibilităţile de lucru ale studentului. Din 2002 până în prezent, peste 2300 de studenţi au fost stagiari Drive Your Future, iar peste 40 la sută dintre aceştia au devenit între timp şi angajaţi ai grupului.

Temele de lucru sunt disponibile aici

Citit 1498 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.