Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Educației a trimis tuturor inspectoratelor școlare judeţene o notă în care arată că se modifică calendarele pentru toate metodologiile activităților care trebuiau să aibă loc în perioada 11-22 martie, când școlile sunt închise.

Prin urmare, concursul privind obținerea gradației de merit și unele etape privind mobilitatea personalului didactic de predare se amână până după redeschiderea şcolilor, Ministerul Educaţiei urmând să comunice noile calendare.

De asemenea, în nota trimisă la ISJ Galaţi se recomandă reducerea interacțiunii cu publicul, sistarea audiențelor și depunerea petițiilor online.

Citit 1530 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 01:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro