Simulare online cu premii, la admitere la Medicină

Simulare online cu premii, la admitere la Medicină
Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În condiţiile generate de pandemia cu noul coronavirus, simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” se va desfăşura pe o platformă special creată de Societatea studenţilor în medicină din Bucureşti.

”Ce-a de-a XI-a ediţie a simulării examenului de admitere la facultatea de Medicină îşi adaptează anul acesta formatul, în faţa situaţiei actuale, astfel încăt să poată oferi în continuare şansa unui număr cât mai mare de participanţi să îşi testeze cunoştinţele. Evenimentul, organizat de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în strânsă colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, va avea loc în data de 16 mai”, se arată într-un comunicat.  

Noua platformă va permite afişarea subiectelor, rezolvarea acestora de către participant, în timpul special dedicat examenului şi ulterior oferirea rezultatului.

”Echipa de organizare a adus toate modificările necesare astfel încât simularea să reprezinte în continuare un sprijin real pentru toţi cei care, în ciuda dificultăţilor impuse, muncesc cu devotament pentru visul lor. Vom oferi participanţilor o modalitate unică, digitală, de susţinere a simulării examenului de admitere pentru ca aceştia să îşi testeze nivelul de cunoştinţe actual, la cele mai înalte standarde, şi să se familiarizeze cu formatul examenului de admitere”, declară Rareş-Bogdan Băloi, preşedintele SSMB.    Potrivit organizatorilor, participanţii nu se vor bucura doar de  o simulare aparte, aceştia vor avea acces la numeroase premii distribuite pe căile de comunicare disponibile în prezent, dar şi la un tur virtual al facultăţii în cadrul căruia vor putea interacţiona cu studenţii medicinişti care le vor dezvălui anumite momente din experienţa lor şi totodată le vor răspunde tuturor curiozităţilor.

Citit 1361 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.