Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

Inspectoarea generală Mioara Enache susţine că în teleconferinţa avută luni cu ministrul Educaţiei, Monica Anisie, s-a precizat ca pontajul cadrelor didactice pentru salarii să se facă pe baza unui raport asumat al profesorilor: "Nu este nevoie să se completeze tabele stricte cu orele parcurse. Dar fiecare profesor ar trebui să aibă o evidenţă pentru el. Am înţeles că au fost situaţii, nu numai la noi, ci în întreaga ţară, în care unii directori au încercat să birocratizeze această monitorizare a cursurilor on-line. Monitorizarea trebuie să existe, dar directorii nu trebuie să facă exces de zel. Deocamdată, nu ni s-a trimis niciun fel de document oficial prin care să se ponteze activitatea on-line a profesorilor. Dar cum o dovadă trebuie să existe, am optat pentru acest raport făcut de fiecare profesor", a explicat Mioara Enache. Aceasta a declarat că directorii trebuie să ţină cont că şi aşa profesorii sunt destul de ocupaţi pentru a se adapta la noile cerinţe de predare şi nu trebuie să fie încărcaţi cu sarcini inutile în plus.

Citit 5889 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 11:11

2 comentarii

 • postat de Profesorul distrat Marți, 05 Mai 2020 12:18 78.96.82.*** Link la comentariu
  1
  26

  Orice profesor, invatator sau educator devenit peste noapte informatician, prin ordin de ministru, dar si expert in engleza, ca toate instructiunile sunt in aceasta limba, ar trebui sa primeasca spor de 15 la suta ca lucreaza cu calculatorul, ca in primarii, prefecturi, ministere etc si sa nu mai plateasca impozitul pe venit ca informaticienii

  Raportează
 • postat de Tanase Camelia Marți, 05 Mai 2020 07:35 5.13.160.*** Link la comentariu
  1
  9

  Mi se pare corect sa predai doar un raport si dovezile sa le ai tu! Sa se faca verificari prin sondaj si sa fie intrebati elevii daca au facut sau nu lectii cu profesorul respectiv, daca planeaza vreo suspiciune asupra celor consemnate in raport. Feliciati pentru decizia luata!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro