BACALAUREAT 2020 | Subiecte uşoare la Limba şi literatura română

BACALAUREAT 2020 | Subiecte uşoare la Limba şi literatura română
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doar 84 de absolvenţi de liceu nu s-au prezentat, ieri, la prima probă scrisă la Bacalaureat 2020, cea la Limba şi literatura română, ne-a informat preşedinta comisiei, inspectoarea generală Mioara Enache. Unul dintre candidaţii din seriile anterioare care susţinea examenul la centrul de la Liceul Tehnologic "Radu Negru" a fost eliminat deoarece a fost surprins când se folosea de fiţuici pentru rezolvarea subiectelor.

Profesoara de la Colegiul Naţional "C. Negri", Valentina Braşoveanu, a declarat că subiectele au fost ofertante şi uşoare: "Cei care sunt acum absolvenţi au primit comedia la simulare anul trecut în clasa a XI-a, prin urmare subiectul este aprofundat. Elevii mei au ieşit fericiţi din examen, se vor lua note mari. Se obţine cu uşurinţă chiar şi nota 6,00, rezolvându-se cerinţele pentru înţelegerea textului şi câte puţin din fiecare subiect. Nu cred că ar trebui să existe elevi care nu obţin măcar 5,00", a declarat Valentina Braşoveanu.

Pe 24 iunie, candidaţii vor susţine proba obligatorie a profilului, pe 25 iunie va fi ultima probă scrisă, cea la alegere din specializarea urmată, iar pe 30 iunie, până în ora 12,00, se vor afişa rezultatele iniţiale. În aceeaşi zi, în intervalul 16,00 - 20,00, şi pe 1 iulie, între orele 8,00 - 12,00, se vor depune contestaţiile, urmând ca notele finale să fie făcute publice pe 5 iulie.

IATĂ ce subiecte s-au dat la Limba şi literatura română [link]

Aproape 4.000 de candidaţi gălăţeni susţin Bacalaureatul [detalii]

Citit 1524 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.