Program modificat în 28 de unități de învățământ. Decizii ale CJSU Galați

Program modificat în 28 de unități de învățământ. Decizii ale CJSU Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În afară de modificările legale impuse de recalcularea incidenței infectărilor cu noul coronavirus din ultimele 14 zile, prezentate în cadrul conferinței de presă de către prefectul Județului Galați, Eugen Hristache, marți, 20.10.2020, ulterior analizei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) au intervenit o serie de schimbări și în modul de funcționare al unor unități de învățământ din județ.  

Mai concret, se aprobă scenariul II (GALBEN) de funcţionare chiar începând cu data de 20.10.2020 pentru o serie de unități din municipiul Tecuci: Școala Gimnazială "Gheorghe Petrașcu", Grădinița cu Program Normal "Dumbrava Minunată", Grădinița cu Program Normal Nr. 3, Școala Gimnazială "Ion Petrovici", Grădinița cu Program Normal Nr. 6, Grădinița cu Program Normal "Neghiniță", Școala Gimnazială "Nicolae Bălcescu", Grădinița cu Program Normal "Alegreto", Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Școala Gimnazială Specială "Constantin Păunescu", Grădinița cu Program Prelungit "Benthal”, Clubul Copiilor și pentru Clubul Sportiv Școlar. Începând cu data de 21.10.2020, în același scenariu se vor relua cursurile pentru clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a D și a XII-a C din cadrul Colegiului Național "Calistrat Hogaș" din același municipiu Tecuci.

Identic, alte opt unități de învățământ din patru comune gălățene au intrat deja, începând cu data de 20.10.2020, în scenariul II (GALBEN), după cum urmează: Școala Gimnazială "Unirea”, Grădinița cu Program Normal nr. 1 și Grădinița cu Program Normal nr. 1 sat Vasile Alecsandri, toate trei dn comuna Braniștea, Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Foltești, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Ciorăști și Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Ciorăști, ambele din comuna Priponești și, în fine, Școala Primară Nr. 1 sat Crăiești și Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Crăiești, acestea din urmă din comuna Vârlezi.

Pe de altă parte, se suspendă până la data de 25.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasele a IX-a A, a IX-a E, a X-a B, a X-a C, a XI-a C, a XI-a D, a XII-a A din cadrul Liceului de Turism și Alimentație "Dumitru Moțoc" din municipiul Galați. Până la data de 26.10.2002 se suspendă activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasa a VII-a B din cadrul Școlii Gimnaziale "Elena Doamna" din municipiul Tecuci și a elevilor din clasa a VI-a B din cadrul Școlii Gimnaziale "Grigore Hagiu" din orașul Târgu- Bujor. Similar, se suspendă până la data de 27.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a IX-a D (grupa care a avut cursuri față în față) din cadrul Colegiului Național "Calistrat Hogaș" din municipiul Tecuci, iar până la data de 28.10.2020 se suspendă activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasele a X-a A - liceu, a XII-a B - liceu, a IX-a C - profesională, a X-a A - profesională, a X-a B - profesională, și a XI-a D - profesională din cadrul Liceului Tehnologic "Elena Caragiani" din același municipiu Tecuci. În fine, se suspendă până la data de 29.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a VIII-a C din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 12 "Miron Costin" din municipiul Galați, precum și activității didactice ce impune prezenţa fizică a preșcolarilor pentru grupa mare din cadrul Grădiniței cu Program Normal Nr. 2 din comuna Barcea.

Citit 2887 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.