Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) îi aşteaptă pe pasionaţii de tehnologii din IT și jocuri în rețea să se înscrie pentru a XV-a ediţie a ITFest Timișoara, care se va desfășură în regim exclusiv online, în perioada 2 - 15 noiembrie. Echipa ITFest Timișoara pregătește atât conferințe și workshopuri pe subiectele în tendință ale comunității IT, cât și concursuri și LAN Party-uri cu premii pe măsură. Se organizează și un concurs de cosplay pentru fanii producțiilor animate, care încurajează creativitatea și libera exprimare. Pentru siguranța participanților, conferințele și workshopurile vor fi ținute pe platforma Zoom, platforme precum Faceit sau cele specifice jocului. Câteva evenimente de noutate sunt: conferința despre Ethical Hacking din data de 12 noiembrie; concursul "Capture the Flag" din data de 15 noiembrie şi concursul de Cosplay din data de 15 noiembrie.
Pentru alte detalii se poate consulta site-ul proiectului: https://itfest.osut.ro/.

Citit 968 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 23:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro