Scenarii diferite în șapte unități de învățământ
Foto: Primăria Tecuci

Scenarii diferite în șapte unități de învățământ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Urmare analizei ședinței Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați de miercuri, 28 octombrie, localitățile Galați (1,70), Șendreni (1,75), Tecuci (1,67), Scânteiești (1,67) și Vânători (1,56), sunt cele în care incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3 la o mie de de locuitori. Ca atare, se mențin sau se impun, după caz, restricțiile prezentate cu regularitate în cotidianul nostru.

În ceea ce privește unitățile de învățământ din județ, se suspendă până la data de 5 noiembrie activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru: clasele a X-a B – profesională (grupa 2), a XI-a A – profesională (grupa 2), a XI-a B – profesională (grupa 1) ale Liceului Tehnologic "Elena Caragiani" din Tecuci, clasele a XI-a P și a X-a S din cadrul Seminarului Teologic Ortodox "Sf. Andrei" din Galați, clasa a XI-a C din cadrul Colegiului Național "Vasile Alecsandri" din Galați, precum și a tuturor elevilor din Școala Gimnazială Nr. 5 din Galați. Activitatea școlară va fi asigurată în sistem online în aceste situații.

Pe de altă parte, se aprobă, începând din 29 octombrie 2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasele pregătitoare D, a III-a A, a III-a B, a III-a C, a III-a D, a IV-a C, a IV-a D, a V-a C, a VI-a C, a VII-a C din Școala Gimnazială Nr. 22 din Galați, pentru clasa a XI-a A din cadrul Liceului de Transporturi Auto "Traian Vuia" din Galați, clasele a X-a A liceu, a XII-a B - liceu, a IX-a C - profesională, a X-a A - profesională, a X-a B - profesională, a XI-a D – profesională aparținând Liceului Tehnologic "Elena Caragiani" din Tecuci, precum și pentru clasele clasele a XI-a H, a IX-a N, a XII-a C și a XII-a D din cadrul Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galați.

Citit 3660 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2020 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.