Se reia scenariul GALBEN pentru gimnaziul Școlii Nr. 10

Se reia scenariul GALBEN pentru gimnaziul Școlii Nr. 10
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Vineri, 30 octombrie 2020, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat, din nou, decizii cu privire la unitățile de învățământ din județ.

Potrivit acestora, se suspendă până la data de 6 noiembrie 2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a IV-a B (grupa care a avut cursuri față în față) din cadrul Școlii Gimnaziale "Dimitrie Sturdza" din municipiul Tecuci. De asemenea, dar până la data de 12 noiembrie, se suspendă și activitatea didactică din Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din același municipiu Tecuci. Continuitatea activității școlare în aceste cazuri va fi asigurată în sistem online.

Pe de altă parte, se aprobă, începând de luni, 2 noiembrie 2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasa a IX-a D, respectiv a X-a E din cadrul Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galați. În mod identic, începând cu data de 2 noiembrie va avea loc reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasele de gimnaziu din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 10 din Galați și pentru clasele a III-a A, III-a B, IV-a A, IV-a B, V-a A, V-a B, VIII-a B și pregătitoare din Școala Gimnazială ”Ștefan Octavian Iosif”  din municipiul Tecuci.

Citit 3877 ori Ultima modificare Duminică, 01 Noiembrie 2020 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.