Seminarul Teologic intră în zona cursurilor on-line

Seminarul Teologic intră în zona cursurilor on-line
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat în ședința de luni, 2 noiembrie, noi decizii cu privire la unități de învățământ  din județ.

Astfel, se suspendă până la data de 6.11.2020 activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor clasei a VII-a A (grupa care a desfășurat cursuri față în față) din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 12 "Miron Costin" din municipiul Galați. Până la data de 12.11.2020 se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor de gimnaziu și de liceu din cadrul Seminarului Teologic Ortodox "Sf. Andrei" din Galați. În fine, până la data de 13.11.2020 se suspendă și activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor a V-a, a IX-a A, a IX-a E, a IX-a F și a XI-a B din cadrul Colegiului Național "Mihail Kogălniceanu" din municipiul Galați. În situațiile de mai sus, continuitatea activității va fi asigurată în sistem online.

Pe de altă parte, CJSU Galați a aprobat reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcționare pentru clasa a X-a C din cadrul Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galați. Același scenariu II (GALBEN) de funcţionare este valabil și pentru următoarele unități de învățământ din județ: Școala Gimnazială "Gabriel Drăgan", Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Fântâni, Școala Primară Nr. 1 sat Ionășești, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Ionășești, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Coasta Lupei, Grădinița cu Program Normal nr. 1 sat Coasta Lupei, toate din comuna Nicorești, Școala Gimnazială "Natalia Negru", Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Școala Gimnazială "Smaranda Brăescu" sat Hânțești, acestea din comuna Buciumeni, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Umbrărești, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Condrea, Școala Gimnazială "Sf. Stelian" sat Umbrărești Deal, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 sat Umbrărești Deal, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Torcești, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Salcia, toate din comuna Umbrărești, Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Școala Primară Nr. 1 sat Bursucani, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Bursucani și Școala Primară "Dumitru I. Ghimus" sat Lungești, toate din comuna Bălăbănești, Școala Gimnazială Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Școala Gimnazială Nr. 1 sat Ungureni, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Ungureni, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Țigănești, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Frunzeasca, acestea din comuna Munteni, Școala Gimnazială Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Vișina, toate din comuna Poiana, Școala Gimnazială "Elena Negri" și Grădinița cu Program Normal "Elena Negri", ambele din comuna Costache Negri, precum și Școala Gimnazială "Alexandru Moruzi", Școala Gimnazială Nr. 1 și Școala Gimnazială Nr. 3, ultimele din comuna Pechea.

În fine, se aprobă scenariul I (VERDE) de funcţionare pentru Școala Gimnazială "Sfântul  Nicolae" din comuna Vânători.

Citit 2309 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2020 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.