Premii pentru elevii din mediul rural

Premii pentru elevii din mediul rural
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi, 26 noiembrie, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, s-a aprobat premierea a 147 de elevi care au obţinut medii peste 9 la admiterea în liceu de anul acesta. Este vorba despre elevi care au absolvit şcoli gimnaziale din mediul rural.

“Este cel de-al treilea an în care recompensăm performanţa în educaţie, premiind cei mai buni elevi din mediul rural care au intrat la liceu cu medii peste 9. Sunt elevi care au muncit foarte mult pentru a obţine aceste rezultate, iar performanţa trebuie sprijinită şi încurajată. De aceea, fiecare elev va fi răsplătit pentru efortul, creativitatea şi perseverenţa de care a dat dovadă cu o diplomă de excelenţă şi un cec de 1.000 de lei. Îi felicit pe toţi pentru rezultatele obţinute şi le urez mult succes la liceu”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Cei 147 de elevi premiaţi au fost declaraţi admişi diferite licee și colegii de prestigiu din județul Galați, dar și la unități de învățământ liceal din București și Iași. Cea mai mare medie aparţine unui elev care a absolvit şcoala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Corod. Acesta fost admis la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” cu media 10.

Citit 1439 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2020 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.