Cum predăm protecţia mediului în limba franceză

Cum predăm protecţia mediului în limba franceză
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Profesorii gălăţeni care predau limba franceză în licee se pot perfecţiona, online, în cadrul unui proiect de educaţie şi conştientizare a problemelor de mediu. 

Sensibiliser nos enfants à la protection de la planète este un proiect de educație și conștientizare a problemelor de mediu, inițiat de ViitorPLus - Asociația pentru dezvoltare durabilă, prin programul ecOprovocarea, cu sprijinul Ambasadei Franței și al Institutului Francez din România.

În cadrul acestui proiect, profesorii care predau limba franceză în licee pot beneficia de instruire online specifică și de o serie de materiale de educație non-formală, cu ajutorul cărora pot construi ateliere pe care să le folosească ulterior în lucrul cu elevii.

Pentru înscrierea în proiect trebuie completat chestionarul din linkul următor (https://www.surveymonkey.com/r/Formular_Inscriere_Proiect_Romano_Francezpână la data de 12 februarie 2021. Profesorii interesaţi vor primi ulterior informații despre pașii necesari pentru înscrierea la sesiunea online de instruire, ei urmând să afle şi cum vor intra în posesia materialelor educative.

Pentru ca participarea să fie validată, este necesară susținerea cel puțin unui atelier educațional, la un număr de cel puțin 25 de elevi. Organizatorul încurajează susținerea atelierelor la un număr cât mai mare de participanți.

Toți profesorii înscriși și validați în proiect vor primi diplome de participare. Pentru alte detalii, puteţi să cotactați organizatorul ecOprovocarea, prin project managerul Monica Tănase (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.telefon: 0721825953, facebook: EcOprovocarea).

Citit 1772 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Ianuarie 2021 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.