Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Examenul pentru posturile de directori și directori adjuncți de școală va fi unul național și va fi organizat, cel mai probabil, în luna iulie, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Examenul va avea două probe, potrivit ministrului, acesta susținând că urmează consultări cu partenerii educaționali. Prima probă va fi scrisă, „cu subiecte unice și relevante”.

„O altă temă de discuție a vizat nevoia de consolidare a unor conduceri performante la nivel preuniversitar. În acest sens, în perioada următoare, Ministerul Educației va stabili metodologia și criteriile pentru organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor de directori și directori adjuncți”, se arată în comunicatul remis de Preşedinţie, după întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi ministrul Educaţiei.

Citit 1803 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Aprilie 2021 15:31

2 comentarii

 • postat de Cetatean Duminică, 11 Aprilie 2021 12:43 5.13.220.*** Link la comentariu
  0
  6

  Gresit Simonel, stii ce se zice la un partid ?, poate si la altele ? ...se inscrie cine vrrea, iese cine trebuie. Putini scapa care nu sunt de partid, posturile pe care nu le vrea nimeni.
  Odata ce examenele se dau de numitii politic, cum depolitize TU sistemul.
  O sa zice”ce idiot”, daca comisiile ar fi numite de la universitati, directori, sau fosti, judecatori, medici, oameni cu palmares dikn dif domenii, alesi aleatoriu, pe intelesul tau ; trasi la biletele , nemembri de partid....poate s ar intampla ce zici tu.

  Raportează
 • postat de Simona Vineri, 09 Aprilie 2021 12:22 81.12.149.*** Link la comentariu
  7
  6

  În sfârşit începe DEPOLITIZAREA sistemului educaţional!
  Aşteptăm această acţiune în toate instituţiile statului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.