Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Concursurile pentru ocuparea funcțiilor de directori din școli trebuie să aibă loc de preferință înainte de luna august, când expiră mandatele directorilor actuali, a precizat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. "Una dintre variantele pe care le luăm în calcul este organizarea unui examen național scris, cu subiecte unice, în prima săptămână din luna iulie, urmând ca după aceea, în etapa a doua, cei care vor fi reușit să treacă un plafon de minimum nota 7,00, pentru că directorii de școli trebuie să fie într-adevăr cei mai buni, cei care își dovedesc abilitățile manageriale; la final de iulie, în ultima săptămână, ar putea fi organizată etapa a doua, în care să participe doar cei care au promovat examenul scris național", a spus Cîmpeanu. Acesta a mai precizat că, dacă nu se va putea organiza concursul din cauza pandemiei, se va lua în calcul ca selecţia directorilor să se facă în septembrie, imediat după reluarea școlii.

Citit 1115 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 13:24

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro