Zece profesori de nota 10, premiaţi la Bibliotecă

Zece profesori de nota 10, premiaţi la Bibliotecă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Profesor de nota 10" este evenimentul ce se va desfăşura joi, 27 mai 2021, de la ora 14,00, în Sala "Mihai Eminescu" a Bibliotecii Județene "V.A. Urechia" Galați, la inițiativa Asociației Open for Business (O4B). Din dorința de a transmite aprecierea față de cei care au un impact vizibil în comunitatea din care fac parte, zece profesori "de nota 10" vor fi premiați pentru munca pe care o depun în modelarea viitoarelor generații. Sunt profesori implicați în proiecte ale Bibliotecii și filialelor sale, care au participat, de-a lungul timpului, alături de elevi, la numeroase activităţi.

Cele zece cadre didactice care vor fi premiate sunt: Mariana Mogoş, directoarea Şcolii Nr. 16, Oana Tiron şi Marilena David, de la Liceul cu Program Sportiv, Gabriela Dică, directoarea Liceului Tehnologic "Paul Bujor" din Bereşti, Mihalela Melinte, de la Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia", Elvira Alecsandrescu, de la Colegiul Naţional "C. Negri", Loredana Munteanu, directoarea Şcolii Nr. 1 din Rediu, Elena Grigoraş, de la Liceul de Alimentaţie şi Turism "D. Moţoc", Florentina Epure şi Clementina Balmuş, ambele de la Şcoala Nr. 43.

Ca parte a evenimentului, autoarea Valentina Mihaela Ghinea va lectura povestea "Făt-Frumos din Lăptișor de matcă", ce va încuraja publicul tânăr să reflecteze asupra moralei acesteia: "Eroii adevărați nu au statură, înfățișare ori nume distinct. Nu trăiesc într-un loc anume și nici nu fac fapte prețioase zi de zi. Eroii adevărați sunt printre noi. Sunt cei care, ori de câte ori e nevoie, uită de ei înșiși și-și amintesc de ceilalți", care sperăm să atragă elevii participanți într-o minidezbatere pe tema "Profesorul care inspiră - erou și model de conduită".

Și pentru că se apropie ziua de 1 Iunie, atenția se va îndrepta și spre copii, mai mici sau mai mari, şi va fi prezentată cartea "Jurnal de vacanță", a Valentinei Mihaela Ghinea, apărută la Editura Eikon, în 2021.

Citit 5501 ori Ultima modificare Joi, 27 Mai 2021 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.