Atelier de bune practici în educaţie, organizat la Galaţi

Atelier de bune practici în educaţie, organizat la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă, 12 iunie 2021, începând de la ora 8,30 până la ora 17,00, se va desfășura workshop-ul „Atelierele CRED – Bune practici în educație”, organizat de Casa Corpului Didactic Galați, cu tema „Noile educații – pretext de integrare, educație și formare”, eveniment ce va avea loc, la Inspectoratul Școlar al Județului Galați (Strada Portului, Nr. 55 B, Sala Multimedia, etajul I).

La nivel naţional, se vor organiza 90 de astfel workshop-uri, prin proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți”, fiecare eveniment având un caracter interactiv, în care se urmărește valorificarea experienței participanților în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie. 

La Galați, de la debutul proiectului, chiar trecând prin această perioadă de peste un an în care totul părea să „înghețe”, formarea a continuat pentru cinci serii dedicate învățământului primar, 16 grupe, la care au participat 388 de cadre didactice şi opt serii dedicate învățământului gimnazial, 26 de grupe, la care au participat peste 597 de profesori care predau disciplinele limba și literatura română, matematică, chimie, limba engleză, limba franceză, istorie, educație fizică, biologie, geografie, informatică, fizică și religie.

Prin urmare, în ciuda restricțiilor care au intervenit, aproape 1.000 de dascăli din Galați, au participat la activitatea de formare în cadrul proiectului CRED

La workshop-ul organizat de Casa Corpului Didactic Galați, cu tema „Noile educații – pretext de integrare, educație și formare, sâmbătă, 12 iunie 2021, vor participa 50 de cadre didactice, autori de manuale, autori de resurse educaționale deschise, formatori, directori, inspectori școlari și experți din cadrul proiectului.

Mai multe detalii despre proiectul CRED și activitățile desfășurate sunt disponibile pe www.educred.ro

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 01:07

1 comentariu

 • postat de Katia
  Sâmbătă, 12 Iunie 2021 00:18
  89.136.3.***
  CRED - Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Fonduri comunitare cheltuite in avantajul politrucilor gestionari ai proiectului. Aveti cumva habar despre faptul ca sunt dascali/mercenari care presteaza numai pe bani in zona pregatirii individuale (5-6 elevi 2 ore de pregatire, la domiciliul personal, sau chiar in sediul scolilor si liceelor) si in detrimentul realizarii programei scolare pentru care sunt remunerati excedentar. Peste 105% dintre elevii olimpici, au rezultate doar in baza cheltuielilor efectuate de parinti pentru pregatire cu mercenarii educationali (iar profesorii care le predau la clase primesc premiile de indrumatori desi nu le merita, darcei ce fac pregatire nule pot revendica pentru a nu intra in atentia ANAF. Anaf care accepta declaratiile pe propria raspundere, fara a verifica veniturile si cheltuielile unor cadre didactice, cu expuneri pe retelel sociale (limuzine, case, excursii in tari exotice de cateva ori pe an, echipamente electronice si electrocasnice de ultima generatie achizitionate in fiecare sezon din contributiile parintilor care platesc pentru a obtine un "sef de promotie " la colegiu, umflat cu pompa, pentru a accede la o universitate din Olanda, sua, sau alte tari. Parinti care nu au unii nici 8 clase absolvite, dar care au acceptat ori evaziunea ca profesie, ori sa stea in inchisoare 3-5ani si sa ramana cu milioanele furate ori excrocate de la statul roman sau de la persoane fizice/juridice. Ba mai cer si reabilitare, devenind "alba ca zapada". Asta pentru ca DNA a plecat la UE, iar justitia romana este muta si surda, nu numai chioara.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.