Toate cursurile de la Universitatea "Dunărea de Jos", cu prezenţă fizică

Toate cursurile de la Universitatea "Dunărea de Jos", cu prezenţă fizică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform Hotărârii Senatului din 23 septembrie 2021, la Universitatea "Dunărea de Jos", toate activitățile didactice din anul universitar 2021-2022 se vor desfășura "față în față", cu excepția situațiilor în care consiliile facultăților constată că nu se pot respecta cerințele de distanțare fizică, potrivit prevederilor legislației în vigoare privind COVID-19. Prin urmare, cursurile vor începe pe 4 octombrie, în format fizic, a anunţat rectorul Lucian Georgescu.

În situația în care activitățile educaționale se vor desfășura on-line, întregul personal academic va fi prezent în spațiile universității, cu excepția situațiilor în care consiliile facultăților constată că acest lucru nu este posibil din punct de vedere tehnic sau din alte motive obiective, justificate.

"Vom deschide un centru de vaccinare în Complexul Studenţesc "Al. I. Cuza", există în stoc peste 100.000 de măști, vom avea o strategie de testare rapidă şi RT-PCR pentru a preveni și localiza la timp orice potențial focar", a precizat Alexandru Nechifor, prorectorul Universității.

Citit 6205 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 02:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.