Invitaţi surpriză de pe şase continente, la o triplă aniversare
Foto: Iulian Marcu

Invitaţi surpriză de pe şase continente, la o triplă aniversare
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Din stejar stejari răsar!" este numele evenimentului care se va desfăşura online, miercuri, 24 noiembrie, de la ora 19,00, pe pagina de Facebook, prin care se va sărbători împlinirea a 154 de ani de la înființarea primului gimnaziu cu predare în limba română din Galați și din împrejurimi, adică a actualului Colegiu Naţional "Vasile Alecsandri". Organizatorii anunţă invitați surpriză din SUA, Japonia, Australia, Franța, Marea Britanie, Malaezia.

Totodată, se vor marca șase ani de când "primii absolvenți răspândiți pe șase continente s-au reunit în comunitatea Alumni, pentru a dărui ceva  locului în care ne-am format cu toții și un an de când gălățeni de pretutindeni s-au implicat să ducă mai departe această idee, oferind sprijin și orașului în care am crescut cu toții!", mai scriu organizatorii pe pagina dedicată evenimentului.

Citit 2381 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:15

1 comentariu

 • postat de Cetățean
  Joi, 25 Noiembrie 2021 06:56
  89.136.184.***
  Faptul că absolvenții de la CNVA sunt răspândiți pe 6 continente nu ar trebui să fie motiv de mare mândrie ci rușine pentru cei care cârmuiesc România și nu reușesc să rețină cele mai mari valori în țară sau măcar să obțină altceva în compensare. Cât cheltuie poporul român (nu numai părinții) pentru un absolvent de frunte de la CNVA? Dar după ce mai face și o facultate? De pe urma unui fotbalist (sau alt sportiv) de performanță, o persoană privată obține milioane de euro sau de dolari (obține și statul impozitul). De pe urma unui intelectual de performanță se obține doar mândria. Alții obțin plusvaloarea pentru fondurile sociale. Noi rămânem să ne plângem că banii pentru alocații, pensii, sănătate, educație sunt tot mai puțini. Realizează cineva că și asta e o formă de devalizare a țării?
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.