Numeroase premii pentru gălăţeni la disciplinele tehnologice

Numeroase premii pentru gălăţeni la disciplinele tehnologice
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară, Galaţiul a obţinut Premiul I la specializarea Tehnician în industria alimentară prin elevul Mihai Viorel Tudor, clasa a XI-a la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna", profesori coordonatori Bujeniță Viviana, Șaigău Carmen şi Anton Raluca. Totodată, Antonina Gorceac, elevă în clasa a XI-a la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna", a primit Premiul al II-lea la specializarea Tehnician analiza produselor alimentare, avându-i ca profesori coordonatori pe Bujeniță Viviana, Milia Ioana, Dănăilă Mirela şi Marinescu Gina.

La Olimpiada Națională de Turism și Alimentație, Georgeta Maria Petronela Iacob, elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" Tecuci, profesor Mușat Carla Paula, a fost recompensată cu o Mențiune.

Florentina Movileanu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" Tecuci, clasa profesoarei Capmare Lavinia, a câştigat Premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Industrie Textilă și Pielărie.

Tot Premiul al III-lea i-a revenit lui Marian George Ştefu (clasa a XI-a, Liceul Tehnologic "Costache Conachi" Pechea, profesori Artenie Viorica şi Francisco Doina Maria) pentru Olimpiada Națională de Mecanică.

La Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și Aplicații Practice, Andreea Denisa Tufaru, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială "Dan Barbilian" (profesoară Modiga Ionela), a obţinut Premiul al II-lea.

La Concursul Național pe Meserii: Ilian Alin Grosu (clasa a XI-a, Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" Tecuci, profesori Apăvăloaei Vladimir şi Gherghiceanu Ilie) a fost recompensat cu Premiul Special al sponsorului.

Citit 2066 ori Ultima modificare Vineri, 29 Aprilie 2022 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.