S-au deschis cluburi de vacanţă şi la filialele Bibliotecii „V. A. Urechia”

S-au deschis cluburi de vacanţă şi la filialele Bibliotecii „V. A. Urechia”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” și Consiliul Județean Galați organizează, la cele două filiale ale bibliotecii, în perioada vacanței de vară, două cluburi de vacanță dedicate copiilor.

Clubul de vacanță de la Filiala nr. 1 „Costache Negri”, intitulat CLUBUL BiblioVACANȚA, este dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani și se va desfășura în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 10,00, în perioada 18 iulie – 18 august 2022.

Pentru a participa la activitățile din cadrul clubului, copiii se pot înscrie până pe 17 iulie 2022, fizic, la sediul filialei din incinta Clubului Liberty (fost Sidex) din cartierul Țiglina I, lângă Orășelul Copiilor. Activitățile (ateliere de lectură, muzică, creație, pictură, astronomie, limbi străine, vizionare film și multe alte surprize) se vor desfășura la sediul Filialei nr. 1 „Costache Negri” din incinta Clubului Liberty, Cinematograful „prof. Ioan Manole” (Casa de Cultură a Sindicatelor) și Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”.

Clubul de vacanță de la Filiala nr. 2 „Paul Păltănea”, intitulat „Vacanţa ALTFEL la bibliotecă!”, este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, în perioada 18 iulie - 29 august 2022, în fiecare marți și joi, în intervalul orar 9,00-11,00 sau 10,00-12,00.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 - 14 ani se pot înscrie, până pe 15 iulie, la sediul Filialei nr. 2 „Paul Păltănea” cu sediul în Micro 40, strada 1 Decembrie 1918 nr. 25, corp V, etaj 1 (lângă Liceul Tehnologic de Alimentație și Turism ”Dumitru Moțoc”). Informații la telefon 0336.100.009; 0737.042.202 sau pe pagina de Facebook a Filialei. Pe parcursul Clubului de vacanță se vor desfășura șase ateliere: "Beneficiile jocurilor în dezvoltarea armonioasă a copiilor"; "Să creștem sănătoși cu alimentație adecvată; "Visul tău prinde aripi"; "Hai-hui prin jurul lumii... Hai-hui prin România"; "Zborul între pasiune și hobby!"; "Paradisul culorilor: atelier de dezvoltare personală prin pictură și desen".

Participarea este gratuită, pe baza permisului de intrare la bibliotecă.

Mai multe informații privind programul și activitățile cluburilor de vacanță și a taberei de creație găsiţi pe site-ul www.bvau.ro și pe paginile de Facebook.

Reamintim că, de săptămâna trecută, se desfășoară și la sediul central al Bibliotecii cluburi de vacanță dedicate copiilor și adolescenților, dar și o tabără de creație.

Citit 1367 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2022 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.