Se reprogramează Evaluarea Naţională la clasa a VI-a din cauza grevei

Se reprogramează Evaluarea Naţională la clasa a VI-a din cauza grevei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022 - 2023. Astfel, Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai (Limbă și comunicare), respectiv 31 mai (Matematică și științe ale naturii)", anunţă reprezentanţii Ministerului Educaţiei pe site-ul instituţiei.

Cele două probe ar fi trebuit să se desfăşoare miercuri, 24 mai şi joi, 25 mai, conform ordinului iniţial, dar testele nu mai pot fi administrate, întrucât angajaţii din învăţământ sunt în grevă.

Evaluarea naţională la clasa a II-a a avut loc în perioada 9 - 11 mai, iar cea la clasa a IV-a, pe 16 şi 17 mai.

Citit 995 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 07:39

1 comentariu

 • postat de Ciosu
  Marți, 23 Mai 2023 14:14
  95.76.59.***
  Ce vina au elevii pentru interesele obscure urmarite de unii lideri de sindicat?
  Daca profesorii nu vin la scoala, dati afara iar evaluarea se considera luata cu nota maxima !
  Nimeni nu este de neinlocuit. Si asa mare parte din grevisti nu au pregatire specializata. Iar in Provinciechiar si 90% din incadrari se fac pe baza de rude cu primarul, consilieriii, popa sau militianul. Cat despre programa predau precum papagalii citind si ei din manual.
  6
  4
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro