Se caută profesori pentru Marea Britanie

Se caută profesori pentru Marea Britanie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadrele didactice au oportunitatea de a lucra un an în Marea Britanie ca profesori-asistenţi pentru anul şcolar 2012 - 2013.

Programul organizat de British Council se adresează profesorilor sau studenţilor care se pregătesc să devină profesori şi sunt în curs de finalizare a studiilor, pentru a lua parte la programul de formare profesională şi de acumulare de experienţă de muncă într-o şcoală britanică. Sunt aşteptaţi, în special, profesorii din aria următoarelor discipline: matematica, ştiinţe, tehnologia informaţiei, design şi tehnologie, arta, muzică, sport şi învăţători. Ocazional, există locuri libere pentru profesori de limba franceză, germană, spaniolă sau istorie şi geografie, dar şi profesori de limba engleză care să se ocupe în general de predarea limbii engleze elevilor străini.

Majoritatea locurilor sunt pentru profesori de gimnaziu şi liceu (elevi cu vârste cuprinse între 11 - 18 ani), dar exista şi unele locuri pentru clase de elevi mai mici, cu vârste cuprinse între 7 - 11 ani şi ocazional pentru grădiniţă. Mai multe detalii puteţi afla contactând persoana care se ocupă de profesorii din Galaţi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 3500 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.