În această după-amiază s-ar putea închide şi şcolile din municipiul Galaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

În această după-amiază s-ar putea închide şi şcolile din municipiul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Inspectoratului Şcolar susţine că, deocamdată, în municipiul Galaţi se fac cursuri, dar cu program redus, în foarte multe unităţi de învăţământ. Singura instituţie din oraşul nostru unde nu se fac ore este Grupul Şcolar „Anghel Saligny”, deoarece sunt foarte mulţi elevi din mediul rural care nu au putut veni de acasă. Cum vremea pare să se înrăutăţească, şefii învăţământului nu exclud posibilitatea suspendării cursurilor şi în municipiul Galaţi, începând din această după-amiază, sau de mâine.

La Tecuci, nu se învăţa în toate cele cinci licee: Grupul Şcolar Industrial, Grupul Şcolar „Ovid Caledoniu”, Colegiul de Agricultură, Colegiul „Spiru Haret”, Colegiul „Calistrat Hogaş”. „Este zăpada de doi metri între blocuri. Eu sunt la liceu şi nici nu se mai vede strada”, ne-a declarat Ioan Grecu, directorul de la „Spiru Haret”. Nici în şcolile generale din Tecuci nu s-a învăţat la capacitate maximă. În unele clase numărul elevilor nu trecea de o treime. 

În toate cele peste 200 de unităţi din satele şi comunele gălăţene cursurile sunt suspendate până miercuri, cât durează avertizarea de cod portocaliu de viscol şi ninsoare.

Citit 3577 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 10:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.