Cei 19 olimpici pentru matematică

Cei 19 olimpici pentru matematică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Lotul elevilor care vor reprezenta Galaţiul la olimpiada naţională de matematică este format din 19 elevi, dintre care şase sunt la clasele V-IV şi 13 de la clasele VII-XII. Dintre cei 19 olimpici, 16 sunt elevi de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”.

La clasele V-VI s-au calificat următorii olimpici de la CNVA: Călin Profir  şi  Radu Bălan (prof. Mihai Totolici), Dragoş Homner şi Oana Mangalea (prof. Romeo Zamfir) şi Dan Crai (prof. Laura Marin). Acestora li se adaugă Vicenţiu Palagă de la Colegiul „Cuza”, profesoară Georgeta Balacea.

La clasele VII-XII, de la CNVA vor merge la naţională următorii: Alexandru Suru, Diana Tănase, Maria Ionescu (toţi trei elevi ai Laurei Marin), Iulia Cristian, Cristian Chirac şi Dan Dănăilă (elevi ai profesorului Romeo Zamfir), Cristian Ciucă şi Elena Nedelcu (prof. Mihai Totolici) Andrei Puiu (prof. Iuliana Duma), Vlad Rusu (prof. C. Ursu) şi Paul Cosma (prof. Radu Tătaru).S-au mai calificat şi Ioana Bouroş de la Pedagogic, profesor Mitică Dudău şi  Adrian Slătineanu de la Şcoala Nr. 29, profesoară Rodica Matei. Mai sunt elevi care deşi s-au calificat la matematică, au cedat locul altora pentru că au ales să meargă la naţionala de fizică sau informatică.   

Etapa finală a Olimpiadei de Matematică pentru elevii din clasele VII-XII se va desfăşura la Constanţa în perioada 02-06 aprilie, iar pentru elevii din clasele a V-a şi a VI-a se va desfăşura la Bistriţa-Năsăud, în perioada 03-06 aprilie 2012

Citit 5232 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2012 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.