Şcoală altfel la CJE - Vizite la Bucureşti şi distracţie în Divino

Şcoală altfel la CJE - Vizite la Bucureşti şi distracţie în Divino
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În cadrul Şcolii Altfel, care se desfăşoară în perioada 2-6 aprilie, Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) organizează o serie de activităţi pentru elevii gălăţeni. La conferinţa de presă care a avut loc ieri, reprezentanţii Consiliului au prezentat agenda de activităţi din această săptămână. Astfel, elevii din liceele gălăţene vor lua parte marţi la cursuri de informare (leadership, comunicare, managementul proiectelor sau al conflictului), susţinute de membrii CJE. În următoarea zi, miercuri, se va organiza o excursie la Bucureşti la care vor lua parte doar reprezentanţii CJE.

Aceştia vor vizita Parlamentul, Ministerul Educaţiei şi Senatul. Activităţile de joi se adresează din nou, elevilor din toate liceele. Una dintre ele le pune imaginaţia şi originalitatea la încercare: concursul de fotografie cu tema „Altfel”. Aceştia trebuie să fotografieze tot ceea ce cred ei că este „altfel” şi merită imortalizat. Regulamentul concursului a fost trimis în toate şcolile şi liceele, iar doritorii sunt aşteptaţi să participe.

Cele mai bune creaţii vor fi premiate de juriu (membri CJE) cu o diplomă şi un cadou surpriză. Tot în aceeaşi zi, se dă tonul la distracţie. Începând cu ora 21, liceeni sunt invitaţi în Clubul Divino la Highschool Nights. Tinerii vor avea o seară a lor plină de concursuri, surprize şi distracţie garantată. Ultima zi a „Săptămânii Altfel” este dedicată unei activităţi educative. Va fi organizat un flash mob pe faleză şi în centrul oraşului pentru a promova CJE şi pentru a preveni consumul de etnobotanice, o campanie care poartă numele de „Nu (te) consuma!”.

Reprezentanţii Consiliului Elevilor au prezentat agenda de activităţi din această săptămână

Citit 1754 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.