Cum se susţine proba orală la admiterea la Facultatea de Litere

Cum se susţine proba orală la admiterea la Facultatea de Litere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decanul Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos”, Michaela Praisler, ne-a informat despre modul în care se va derula proba orală a examenului de admitere de anul acesta. Aceasta se va susţine în baza metodologiei de evaluare a competenţelor lingvistice în limba română/o limbă de circulaţie internaţională (engleză sau franceză), elaborată şi publicată de către MECTS pentru organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat. Reamintim că nota de la proba orală va conta în proporţie de 50 la sută din nota finală, restul fiind media de la bacalaureat, fie nota de la proba scrisă la una dintre disciplinele limba română, limba engleză.

Citit 4762 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2012 18:42

3 comentarii

 • postat de evelina
  Joi, 17 Mai 2012 02:23
  O-ho-ho ce reconfortante sunt asemenea comentarii, ce reconfortant este cand mai vezi ca sunt si oameni caaare gandesc cu mintea lor. Cristian, intr-o carte despre cum sa fii jurnalist scria cca o sstire nu este aceea ca un caine a muscat un om; o stire este abia atunci cand citesti ca un om a muscat un caine. Cred totusi ca stirea era alta, vorba ta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Valentina Hohota
  Vineri, 27 Aprilie 2012 19:54
  Ziarul este o sursa de informare la indemana oricui, am zice. Si nu ma refer aici la posibilitatea de a-l procura. Asadar, in loc sa aduceti vorba de cutare metodologie, mai bine scrieti negru pe alb, pe intelesul parintelui si al viitorului student, cum se va desfasura proba.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristian
  Miercuri, 25 Aprilie 2012 07:11
  Practic nu ati spus mai nimic care sa fie o stire. Era logic sa procedeze asa. Mai degraba a fost o stire faptul ca dna Praisler este noul decan!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.