Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Decanul Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos”, Michaela Praisler, ne-a informat despre modul în care se va derula proba orală a examenului de admitere de anul acesta. Aceasta se va susţine în baza metodologiei de evaluare a competenţelor lingvistice în limba română/o limbă de circulaţie internaţională (engleză sau franceză), elaborată şi publicată de către MECTS pentru organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat. Reamintim că nota de la proba orală va conta în proporţie de 50 la sută din nota finală, restul fiind media de la bacalaureat, fie nota de la proba scrisă la una dintre disciplinele limba română, limba engleză.

Citit 4226 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2012 18:42

3 comentarii

 • postat de evelina Joi, 17 Mai 2012 02:23 Link la comentariu
  0
  0

  O-ho-ho ce reconfortante sunt asemenea comentarii, ce reconfortant este cand mai vezi ca sunt si oameni caaare gandesc cu mintea lor. Cristian, intr-o carte despre cum sa fii jurnalist scria cca o sstire nu este aceea ca un caine a muscat un om; o stire este abia atunci cand citesti ca un om a muscat un caine. Cred totusi ca stirea era alta, vorba ta.

  Raportează
 • postat de Valentina Hohota Vineri, 27 Aprilie 2012 19:54 Link la comentariu
  0
  0

  Ziarul este o sursa de informare la indemana oricui, am zice. Si nu ma refer aici la posibilitatea de a-l procura. Asadar, in loc sa aduceti vorba de cutare metodologie, mai bine scrieti negru pe alb, pe intelesul parintelui si al viitorului student, cum se va desfasura proba.

  Raportează
 • postat de Cristian Miercuri, 25 Aprilie 2012 07:11 Link la comentariu
  0
  0

  Practic nu ati spus mai nimic care sa fie o stire. Era logic sa procedeze asa. Mai degraba a fost o stire faptul ca dna Praisler este noul decan!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.