Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
212 comentarii

* Doruleţ Resmeriţă a fost demis * Adjunctul Onuţ Atanasiu a primit fotoliul de inspector general, dar şi-a trimis în aceeaşi zi demisia la MECTS * Resmeriţă susţine că i-a fost retras sprijinul politic, pentru că s-a opus ilegalităţilor lui Marius Necula *

Doruleţ Resmeriţă a fost demis din funcţia de inspector general, printr-un ordin al ministrului Cătălin Baba, semnat pe 2 mai, care a ajuns la ISJ Galaţi astăzi, în jurul orei 14.00. „Ştiam că voi fi demis după ce mi-a fost retras sprijinul politic din PDL. Vorbisem cu ministrul să mă anunţe şi pe mine, bărbăteşte, cu o zi înainte, lucru care nu s-a întâmplat”, susţine Resmeriţă supărat.

Odată cu ordinul de demisie a lui Resmeriţă, au venit alte două, unul de investire a lui Onuţ Atanasiu ca inspector şcolar general şi altul de numire a inspectoarei pentru învăţământul primar Eugenia Stancu pe postul de inspector general-adjunct.

Gelu Homner şi Tania Bogdan, următorii şefi ai ISJ
Onuţ Atanasiu a declarat însă că imediat ce a primit ordinul de numire, şi-a trimis demisia la MECTS. Deci, în acest moment, teoretic, ISJ Galaţi nu mai are niciun şef. Practic, Onuţ Atanasiu va asigura interimatul măcar 30 de zile, până când expiră termenul legal. „Există două variante. Fie în două trei zile vor fi numiţi candidaţii USL pentru această funcţie. Pe surse, am auzit că aceştia ar fi fosta inspectoare generală, Tania Bogdan şi fostul director de la Auto, Gelu Homner, actualmente consilier local. Şi aşa mi se pare normal. Fie voi mai rămâne în funcţie 30 de zile pentru a asigura interimatul. Lucru care sper să nu se întâmple”, a declarat ieri, la conferinţa de presă, Onuţ Atanasiu, care s-a arătat supărat de faptul că ministrul nu l-a sunat, nu i-a răspuns la telefon, preferând varianta seacă a trimiterii unei hârtii.

„Regret că am numit unii directori”
Tot în cadrul conferinţei de presă, fostul general Resmeriţă a ţinut să facă paradă de sinceritate. „Sper ca cei care vor veni în locul meu să nu mai încerce să intre cu cizma politică în unităţile şcolare. Eu am încercat să ţin piept acestui lucru, iar în unele cazuri, recunosc, n-am reuşit, fiind nevoit să fac compromisuri”, spune fostul inspector general, motivând astfel de ce nu se va mai înscrie în vreun partid.

Acesta îşi mai reproşează şi alte lucruri: „Regret că am numit unii directori care m-au dezamăgit pe parcursul timpului. De asemenea, un lucru destul de grav, este faptul că ar fi trebuit să fac publice unele investiţii care s-au încercat în unităţile şcolare. Au fost bani de la guvern care au venit prin intermediul parlamentarilor, iar lucrurile nu s-au făcut cum trebuie şi fără să fiu consultat. Una dintre aceste situaţii a fost legată de cheltuirea a 500.000 de lei pentru un teren de tenis la Pedagogic, la propunerea senatorului Marius Necula. Cum banii au venit pe 17 decembrie 2012, nu exista niciun proiect şi nicio licitaţie, m-am opus. La fel şi directorul liceului de atunci, asupra căruia s-au făcut presiuni. Trebuia ca toată situaţia să fie făcută publică atunci şi poate aşa s-ar fi renunţat la asemenea abordări ale investiţiilor făcute din bani publici”, spune Resmeriţă. Acesta mai declară că acesta este motivul pentru care Marius Necula a încercat în mai multe rânduri să-l demită, lucru care nu i-a reuşit decât după ce i s-a retras sprijinul politic.

Nu acesta este motivul demiterii”
Contactat telefonic, senatorul Marius Necula susţine că nu acesta a fost motivul retragerii sprijinului politic şi al demiterii lui Resmeriţă. „A făcut politică în şcoli, lucru inadmisibil. A trimis directorilor liste prin care le-a cerut să susţină un candidat independent la Primărie. Ideea cu terenul de tenis acoperit a venit de la el. Eu am făcut rost de bani, el ar fi trebuit să se ocupe de proiect şi de licitaţie. Aşa s-au pierdut nişte fonduri substanţiale”, a declarat Marius Necula.

 

Citit 13674 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2012 23:19

212 comentarii

 • postat de adrian Joi, 24 Mai 2012 00:22 Link la comentariu
  0
  0

  RASPUNS PENTRU - " lasati inspectorii in pace"
  Ati scris - "Doamna Saulea nu e in niciun caz "criminal de corupta". E o adevarat doamna, o persoana diplomata si inteleapta. A ajutat pe foarte multi sa-si gaseasca posturi, insa fara sa pretinda ceva sau sa dezavantajeze pe alti profesori."
  daca dv. nu aveti probe concrete sau poate nu le vedeti ... imi pare rau , sa va reamintesc de cate ori "a primit" asa-numite atentii de la bietii candidati la posturi - de la cei de informatica - lantisoare de aur, de cred ca are cateva kg acasa, genti de firma, euro si cate si mai cate ... numai eu stiu cateva cazuri concrete...Intrebati pe la licee pe cei nou-numiti pe post de dansa ... si pe la unele scoli generale ce prof. au avut la informatica... E super corupta si deja pe fata "rezolva" pe toti care ii dau ceva ...Da, poate in alte cazuri e diplomata ... de asta are case si masini nu mai spun de rochii de lux ... De... obrazul subtire ...

  Raportează
 • postat de ilona Sâmbătă, 12 Mai 2012 14:10 Link la comentariu
  0
  0

  Cu persoane rele ma adresez in felul lor..scris, vorbit,... si le evit.Pacat de domnul R.D.- Nu merita sa fie demis asa.

  Raportează
 • postat de ilona Sâmbătă, 12 Mai 2012 14:09 Link la comentariu
  0
  0

  Cu persoane rele ma adresez in felul lor..scris, vorbit,... si le evit.Pacat de domnul R.D.- Nu merita sa fie demis asa.

  Raportează
 • postat de ilona Sâmbătă, 12 Mai 2012 14:00 Link la comentariu
  0
  1

  doamnei mustatai-as spune asa ..imi este sila sa va vad... nu aveti stil desi aveti cv. impresionant si nici educatie.

  Raportează
 • postat de ULUITA exasperata!!!!!!!! BRE, NE LESHI? Miercuri, 09 Mai 2012 00:16 Link la comentariu
  0
  0

  Se pare ca am deviat cu totii de la subiecul initial al articolului. Stati sa vedem ce va mai fi: dupa cum se stie din mosi, stramosi: schimbarea stapanului bucuria nebunului! Chiar sperati ca toti astia vor disparea? Asa cum a primit mandat de pelungirea activitatii directoarea(aia cu procese multe contra ISJ, minister, CCD si oricine respira pe planeta) de la CCD ( Haa! Haaaaaaaaaa!), cea despre care se spune ca plateste cotizatii la orice viitor partid de guvernare si ca nu o mai accepta nimeni, etc!) are un nou mandat la CCD Galati! Incompetenta sustinuta politic la maxim! Asa k va doresc toate cele bune!

  Raportează
 • postat de Inalt prea uluitu Miercuri, 09 Mai 2012 00:00 Link la comentariu
  0
  1

  Vai, ce povesti frumoae! Voi inchide compu' si voi merge la culcare! Dudau cu NUP, Saulea innoita cu un post autoatribuit la CNMK, Bujor, Negoita, Geru, Tamara Serghie, Atanasiu la CNVA, etc! Si toti au trait feiriciti, uscati si curati pana la adanci batraneti!

  Raportează
 • postat de Ion Marți, 08 Mai 2012 23:51 Link la comentariu
  0
  0

  Ce sa aiba de zis "doamnele" Saulea si Bujor, cand si ele s-au aranjat cu catedrele dupa ce au ajuns inspectoare?
  In cazul Saulei, a fost foarte interesant, ea fiind chiar inspectoare de personal, punandu-si dosarul si atribuindu-si postul singura probabil. Oare cum o fi sunat sedinta publica: nr 1. Saulea tatiana-a, eu sunt. Ce post imi aleg? CNMk. Bun, gata, mai departe. :))))))))))))
  Si altii, gen: Laura Marin(transfer LVA cand era inspectoare), Onut-porcut(transfer LVA), madam Ghiser-Geru si cred ca mai sunt si altii in topul IMORALITATII.
  Pentru binele educatiei, ar trebui instaurat prin lege ca un inspector sa nu-si poata schimba catedra in timp ce e la inspectorat. Dupa aceea, poate sa se duca unde vrea.

  Raportează
 • postat de Impaciuitorul Marți, 08 Mai 2012 23:31 Link la comentariu
  0
  0

  Din cate am aflat eu (vai, surse limitate!) Dudau a primit NUP! Saulea si Balacea sunt Ok. Balacea la LVA (!!!!!!!!!!!! - Doamna Bujor+Saulea, chiar nu aveti nimic de spus??????????????). Saulea, cea inamovibila ca si Dumitru! TRAIASCA SPAGA IN CARE NE-AM NASCUT!

  Raportează
 • postat de pentru Doru Marți, 08 Mai 2012 23:30 Link la comentariu
  0
  0

  Doruletule, nu citesti pe aici? Plangeri au fost depuse, insa parchetul o lalaie. Din cate stim, exista cateva elemente pe masa procurorilor care sa implice frauda, insa, cu mafia portocalie, nu s-a inaintat. Tezele de la titularizare 2009 sunt la parchet de mult, la fel si listele cu convorbirile telefonice ale inspectorilor,unor candidati, etc.

  Raportează
 • postat de Doru RN Marți, 08 Mai 2012 23:20 Link la comentariu
  0
  0

  Oameni buni, nu este cazul sa va atacati in acest mod! Nuuuuuuuu! Hacuiti-va!!! Este mult mai eficient! Serghie? Luati-i gatul (metaforic vorbindl!!!) Asa ca, stop! Dar:dati-i afara nevasta titularizata ilegal cu ajutorul instantelor! Saulea? Acasa, la pensie! Cu spagile ei, cu tot! Luati-i la intrebari pe cei realmente vinovati: pe el, inca directorul(Serghie), sotia si inspectorii implicati! Si apelati la autoritatile competente. De ce nu ati depus plangere la DNA sau alte autoritati competente/ poate ca nu vi s-ar fi facut dreptate imediat, dar pana la urma vinovatii titulariazarii din 2009 ar fi fost asa cum prevede legea si cum vi le-ati fi dorit.

  Raportează
 • postat de adevarul Marți, 08 Mai 2012 23:19 Link la comentariu
  0
  0

  Impaciuitorule, da-ne mai multe detalii: care a fost traseul subiectelor de la comisie si pana la stimabila profesoara?
  Maestrul Dudau, presedintele de comisie de titularizare de atunci, e strain de cauza??
  Si, mai important, cine au fost cei care au elaborat subiectele? Inspectorul de specialitatea(balacea sau bujor) si mai cine?? Nu cumva chiar SSSS CT sa fi fost in comisie(asta ar fi o bomba, nu-i asa)?
  Speram ca adevarul sa iasa la iveala si procurorii sa gaseasca probe.
  Nu stiu in ce masura stiti, dar SSSS degeaba ameninta cu politia. Parchetul cerceteaza de ceva vreme acest caz, printre altele, dar nu intelegem de ce dureaza atat. Probabil s-a asteptat schimbarea puterii. Asemenea caz flagrant, sa nu fie solutionat, ori procurorii se fac ca ploua, ori filiera infractionala prin care s-a realizat frauda a fost foarte bine pusa la punct.
  Nu uita, insa, cristinel, nu prea exista frauda perfecta. Mai devreme sau mai tarziu, va iesi totul la iveala. E doar o chestiune de timp. Tic, tac, tic tac tic tac tic tac...

  Raportează
 • postat de Arabela Marți, 08 Mai 2012 23:01 Link la comentariu
  0
  0

  Hi,hi! Noi subiecte! Dati-i inainte, fratilor! Super tare! Buna seara lui IO DASCALUL ROMAN 9care tace iar_ si Magului de Nord! Super! Taaaaaarrrrrrreeeeeee! Impaciuitorule, unde ai fost pana acum? Esti tecucean?

  Raportează
 • postat de Milica Marți, 08 Mai 2012 22:55 Link la comentariu
  0
  0

  Pace tie, Impaciuitorule! Dar chiar esti cretin? De ce tii cu asta? Stii ce le face celor din scoala? Cum se poarta cu oricine poate sa faca ceva mai mult decat el sau nevasta-sa?

  Raportează
 • postat de Impaciuitorul Marți, 08 Mai 2012 22:51 Link la comentariu
  0
  0

  Fie-va mila de bietul Cristinel Serghie! (Ma innebunesc dupa numele de alint date in copilarie de parinti si care apoi nu se mai potrivesc cu adultii! LOL! El este un sot responsabil care o apara matusa, pardon, sotia sa Tamara! Dar si inspectorii pe care i-ati "judecat" aici! Chiar nu intelegeti cat a riscat el? Cum s-a sacrificat el sa-i procure subiectele elaboarate in asa fel incat sa-i parvina in timp util? Ca daca nu erau Balacea(fosta=probabil iar inspectoare mate-info, cosmarul profesionistilor!) si Saulea ce sa facea sarmanul om? Dar chiar asa: de ce il judecati atat de aspru? Si-a facut doar datoria si numai datoria: Dumnezeu sa va ierte prea drept cuvantatorilor! LOL!

  Raportează
 • postat de crina Marți, 08 Mai 2012 22:27 Link la comentariu
  0
  0

  si uite ce nostima potriveala - Resmerita si rasmerita -

  Raportează
 • postat de Magul de Nord Marți, 08 Mai 2012 21:29 Link la comentariu
  0
  0

  Aferim, dascale! Traiasca coana Tamara ca e dama buna! Si coana Tatiana, la fel! Stie ea care!

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Marți, 08 Mai 2012 21:26 Link la comentariu
  0
  0

  Buna seara, la dumneavoastra, boieri mari! Dar multa treaba ati mai facut de cand eu nu am mai fost! Se lasa cu plangeri la politie! Bietul domn Cristinel Serghie! Bravo sssst CT! Numai ca autodenuntul presupune existente unei constiinte, ceea ce se pare ca nu prea exista in cazul acestui domn! Daca e PDL, atunci sa ii uram multe succesuri in lupta intru salvarea onoarei sale de familist! Si la vila consatencei! Stie el care!

  Raportează
 • postat de for SSSS CT Marți, 08 Mai 2012 17:13 Link la comentariu
  0
  0

  Pai ce crezi ca s-a speriat cineva de Cristinel? El moare de frica acum ca e portocaliu pana in maduva oaselor si se scufunda barca. Ce frumos ar suna reclamatia: Eu Serghie Cristinel reclam pe cineva cineva o acuza pe sotia mea ca a fraudat titularizarea din 2009!
  Si daca se tot da asa mare acest Serghie de ce s-a pus repede director si a facut dosare fostei directoare si a intimidat pe toata lumea ca sa nu se lege de Tamara?
  Sper sa va autodenuntati cat mai repede. Probabil aveti mustrari de constiinta cu toate ca nu sunt sigur ca stiti ce inseamna acest cuvant!

  Raportează
 • postat de Hmm Marți, 08 Mai 2012 16:54 Link la comentariu
  0
  0

  Gata? 2-3 amenintari ridicole si v-a luat piuitul?? Fraieri mai mari ca-n invatamant rar gasesti. :)))
  Iar domnul care ameninta cu politia, ce sa caute acolo? Sa se autodenunte, eventual.
  Dar totusi, astia-s oamenii care ne educa elevii? Asa de fricosi??

  Raportează
 • postat de postac Marți, 08 Mai 2012 07:37 Link la comentariu
  0
  0

  Salut postacilor ! Voi sunteti cei mai destepti, cinstiti, corecti, frumosi, .... din tot invatamantul !

  Raportează
 • postat de Îngrijorat Marți, 08 Mai 2012 01:19 Link la comentariu
  0
  0

  Libertatea presupune responsabilitate. Ori voi cei ce aruncati cu venin aici, nu sunteti în stare să vă semnati "comentariile" iar de asumat...
  Poate ca aveti dreptate, ce judecati de valoare aveti de asumat?
  Cinste ziarului Viata libera pentru poarta pe care v-a deschis-o... pășiți cu încredere spre o lume a trivialității, a mizeriei morale colective, încredințați fiind că nu vă puteți scufunda.
  Vox populi, vox Dei .... ha, ha... cât de mult vă potriviți cu mulțimea abrutizată care se strângea în Evul Mediu să provească la execuții...

  Raportează
 • postat de jos gogoncea Marți, 08 Mai 2012 00:57 Link la comentariu
  0
  0

  cand decideti sa-l dati jos pe gogoncea si clientela lui?

  Raportează
 • postat de pentru Serghie Cristinel Marți, 08 Mai 2012 00:25 Link la comentariu
  0
  0

  e o tara libera, C_R_E_T_N_U_L_E!! nu-ti place, schimba postul!!!

  Raportează
 • postat de Serghie Cristinel Luni, 07 Mai 2012 23:55 Link la comentariu
  1
  0

  Maine voi depune plangere la politie, iar cei care ma calomniaza pe mine si pe sotia mea vor plati!
  Ii sfatuiesc sa faca la fel si pe inspectorii care au fost denigrati aici.
  Trebuie sa punem punct unor astfel de manifestari.

  Raportează
 • postat de ochiul si timpanul Luni, 07 Mai 2012 23:52 Link la comentariu
  0
  0

  Gura! Ca vine SRI-ul si va ia IP-ul.

  Raportează
 • postat de Adi minunatu Luni, 07 Mai 2012 23:40 Link la comentariu
  0
  0

  Fraateeemiu astia e nebuni. va iubesc mereu taisca bacu

  Raportează
 • postat de Arabela Luni, 07 Mai 2012 23:32 Link la comentariu
  0
  0

  Yuhuuuuuu! Multumesc, madam Saulea+Mustata! Nu ma asteptam la cunostinte...referitoare la stil epistolar! Sau, in stil de ...postac!! :-)))) Madam Saulea, cine te ajuta din cele nu stiu cate "secretare" ti-ai tras prin detasare din scoli ( cu acordul tacit al unor directori obisnuiti cuc suces in descoperirea posibilitati oferite de "pozitia ghiocelului" in fata sefilor? Mult suces internetuluireMai inceercati! Doamna Mustata, nu va strduiti prea mult, ce-i drept, cu putin mai mult efort decat madam Saulea, ave dti oarecari sanse.

  Raportează
 • postat de deci Luni, 07 Mai 2012 23:29 Link la comentariu
  0
  0

  Dl Razmerita a declansat o adevarata furtuna.Celor de acolo de sus din Inaltul ISJ ului ar trebui sa le dea de gandit toata ura care rabufneste de cateva zile la adresa lor,in general sau particularizand. V-ati intrebat voi cei de SUS,macar in sinea voastra,inainte de a fi revoltati de cuvintele COLEGILOR vostri,ca poate nu mai pot indura umilinta si capul plecat in fata fiecarui sefulet,se***si sef dintre voi???Cine va tine acolo daca va declarati suparati de ceea ce auziti si cititi?De ce v-ati expus crezand ca nu va veni scadenta?Sunteti prafuiti,plictisiti-plictisitori,nici haz nu mai aveti-iar ei nu mai pot ranji la glumitele voastre de sefi.Gata,ati reusit sa-i rascoliti si nu va mai vor.Veti ramane cu amintirea acestor postaci,unii mai blanzi,altii mult prea acizi,dar scrisul ramane ,ca si gustul amar pe care il simtiti acum.Nu-mi pare rau pentru multi dintre voi,deci maine poate veti fi doar amintire,ca multi altii.Sa nu ganditi ca ati mai fi avut cate ceva de facut si vai.......cum ei nu v-au lasat sa va duceti proiectele la capat si ca fara voi isj ul se scufunda si tot invatamantul galatean odata.Vor veni altii mai buni sau mai rai(voi va veti crede tot cei mai buni)cred ca nici nu le pasa, pentru ca acum nu vor sa va mai vada.Deci,faceti-le pe plac si retrageti-va ,sa aveti ce le povesti copiilor si nepotilor-"maica-taica.........cand eram eu la isj........"insa amintirea postacilor sa ramana secretul vostru.Cu bine

  Raportează
 • postat de din inimioara pentru ............................. Luni, 07 Mai 2012 23:24 Link la comentariu
  0
  0

  Draga ............. Asta e o amenintare tipic pdl-ista. Daca scrii ceva, auzi o sa dai socoteala procurorilor. O sa dea socoteala in cel mai scurt caz coruptii din ISJ. Despre cazul Serghie stie tot judetul, dar bineinteles ca nu s-a putut face nimic in acesta perioada de teroare portocalie. Si inca ceva f grav.. aprobi aranjamentele facute de inspectori pentru a ajunge la colegii nationale? Pai ce cauta acolo? Trebuia sa stea ca simplu profesor sa munceasca si sa ajunga pe bune acolo, nu prin abuz de functie ( e o mare incompatibilitate aici.. sa te muti la un colegiu national in timp ce esti in ISJ). Asta cu IP-urile e chiar demodata.. in fata procurorilo sa dati socoteala toti cei care ati facut aranjamente in 2009 si sa nu-l uitam pe maestrul Dudau!

  Raportează
 • postat de Arabela Luni, 07 Mai 2012 23:20 Link la comentariu
  0
  0

  Expertule! Cine esti, de fapt? Prea semeni cu IO DASCALUL ROMAN! Fapt F.F.F.F. urat!

  Raportează
 • postat de lasati inspectorii in pace Luni, 07 Mai 2012 23:18 Link la comentariu
  0
  0

  Deci chiar va rog, incetati, nu mai jigniti oamenii aiurea.
  Doamna Saulea nu e in niciun caz "criminal de corupta". E o adevarat doamna, o persoana diplomata si inteleapta. A ajutat pe foarte multi sa-si gaseasca posturi, insa fara sa pretinda ceva sau sa dezavantajeze pe alti profesori.
  Ca de obicei, cei frustrati ataca, deoarece de altceva nu sunt buni. E in natura unora.
  Si nu o mai jigniti pe dna Mustata! Nu e adevarat ca ar jigni cadrele didactice. Am avut si eu o problema odata, uitasem sa-mi pun un act laun dosar de definitivat, de a trebuit sa dea telefon la scoala sa merg sa duc actul respectiv. Si a vorbit foarte frumos cu mine, desi ii incurcasem treburile.

  Si apropo, Arabela si "IO dascalul roman" sunt una si aceeasi persoana, au stil identic. Pe cine crezi ca prostesti, dascale de 2 bani? Du-te si-ti pregateste lectiile, iei banii statului de pomana, ca sa denigrezi valorile invatamantului galatean pe site-uri, rusine!!

  Raportează
 • postat de Arabela Luni, 07 Mai 2012 23:15 Link la comentariu
  0
  0

  Hi,Hi! L-am imitat perfect! Unde esti IO DASCALUL ROMAN? DE CE TACI? IAR TU EXPERTULE EXPERT, DE CE INCERCI SA IMI FURI IDENTITATEA?

  Raportează
 • postat de Arabela Luni, 07 Mai 2012 23:12 Link la comentariu
  0
  0

  Imi cer iertare, voua, dragi inca colegi! Nu m-am ismtit tocmai bine. (Deh, blestemele celor infierati, taica!! ) Raul este vremelnic! Este doar credinta mea de om cu mult mai "vechi" decat voi! Spuneti tot ce auziti, dragilor, tot ceea ce eu spun demult fara ca nimeni sa ma fi ascultat vreodata. Spuneti lucrurilor pe nume! Fara frica! Aia din isj se tem! Chiar rau de tot. Spuneti tot ce stiti. Poate ca numai asa cei vinovati vor pleca de acolo. Deocamdata, Resmi si-a aranjat ccotinuitate pe post pentru admiratoarea sefa de la CCD (Doinita Popa), cea care si-a creat un club personal al aplaudacelor de serviciu! Sper sa nu se supere pseudo-Udrea de la parter ISJ! (Individa sufera cumplit de cultul personalitatii! Este intr-o perioada acuta de narcsism) Dar cel mai grav se prezinta criza de totala supusenie/dorinta de supravietuire, protectori ( priin pnl-isti+psdisti=isj). Ne "auzim" maine cind voi fi in stare mai buna. Fara acea Madama criminal de corupta, Saulea. Haideti sa-i uram toate cele bune actestei madam Saulea spagarita si, dupa noile coduri ale bunelor maniere in mateie de adresare, "conului" Dumitru de la isj. Si domnisoarei Ionescu, cea foarte buna la organizarea de expozitii personale! :]]

  Raportează
 • postat de ....................... Luni, 07 Mai 2012 23:08 Link la comentariu
  0
  0

  Nu inteleg, dar ce aveti cu doamna Saulea?? De o tot acuzati ca ia spaga?? O sa vedeti, tot dansa va ramane la personal, indiferent de miscarile politice, e o profesionista!
  Pe aici e plin de frustrati care n-au reusit sa se titularizeze pentru ca nu-i duce capul, si de ciuda au inceput sa atace inspectorii, care muncesc foarte mult pentru binele invatamantului galatean.
  A, si inca ceva: ce tot ii dati cu titularizarea din 2009 si cu Serghie Tamara?? N-a fost niciun aranjament. Cine a invatat, a luat primul pe lista. Cata rautate, ar trebui sa va fie rusine.
  Iar de doamna Bujor de ce va luati? E cea mai buna inspectoare de matematica din toate timpurile, si, o sa vedeti, tot dansa va fi si in continuare. Ce atat, cu catedre, cu nu-stiu-ce. Dupa o viata de munca in slujba invatamantului, nu merita si dumneaei sa predea la un liceu bun, 5 ani sau cat mai are pana la pensie?
  Sunteti josnici!
  Si, va bucurati voi ca fraierii, dar o sa vedeti, cu USL o sa fie mult mai rau!
  O sa plangeti dupa persoane de valoare ca doamna Bujor sau doamna Saulea.
  Iar moderatorii de aici sa ia masuri ca sa nu mai intre toti frustratii sa comenteze aiurea.
  De calomnie ati auzit?? Toti cei care scrieti lucruri neadevarate si care afecteaza imaginea unor oameni, puteti fi identificati dupa IP(cu un simplu telefon la S.R.I dat din inspectorat) si sa vedem daca la parchet, fata in fata cu procurorii, o sa mai aveti atata tupeu.
  AVETI GRIJA!!

  Raportează
 • postat de pentru Adi minunatu Luni, 07 Mai 2012 22:59 Link la comentariu
  0
  0

  Tu trebuie sa fii unul din manelistii / manelistele cu fustita scurta si neaparat cu putin mov, care faceau anticamera pe la Resme.. :))). Dupa limbaj cred ca ti-a dat un post din CDS la scoala de dans si bune maniere :)))

  Raportează
 • postat de Arabela Luni, 07 Mai 2012 22:35 Link la comentariu
  0
  0

  "Un alt prof" : considera ca suntem prea blanzi cu mult prea marlanca ta de Mustata! Ne leshi? Du-o inapoi acolo unde ii este locul! Ce cauta asta intr-o astfel de institutie de nivel judetean? Mult prea proasta, limitata pentru asa o functie! Puah!

  Raportează
 • postat de un cetatean mai putin turmentat Luni, 07 Mai 2012 22:34 Link la comentariu
  0
  0

  Eu cu cine votez....?


  Sa nu votezi CA de pe lista APP (PDL+UNPR ?) ....- un "altfe de scoala"...un alt fel de a deruta aomenii...

  Raportează
 • postat de Site ISJ Luni, 07 Mai 2012 22:26 Link la comentariu
  0
  0

  Pe site-ul ISJ deja e facuta schimbarea de nume la sef. Regele a murit, traiasca regele! Dar care sef??? Ala care a fost numit, care a demisionat imediat sau care si-a dorit sa-i fie postat numele chiar si pt 30 zile pe site (dumnealui a dat perioada asta). Cam repede totusi schimbarea dupa plansetele de vineri. Te crucesti nu alta!

  Raportează
 • postat de un alt prof. Luni, 07 Mai 2012 22:24 Link la comentariu
  0
  0

  Draga Je, nu cumva esti un director care nu isi face treaba cand si cum trebuie si te-a avertizat cineva..................ca incerci sa jignesti ( ca si ceilalti), dar te bati cu arme proprii: te-ai legat de actele completate de secretara, pe care trebuie sa le verifice directorul si tot el sa duca dosarul. Privind corectarea greselilor iar ai dat-o in bara: ori barfiti pe la colturi ori ai inventat asta......ca doar n-o fi avand doua specialitati............
  Cu parvenitul si semianalfabetismul, la ce a scris acolo, nu prea cred, ca pe vremea aia (ehe, bune vremuri.......) nu prea luai notele astea daca erai semianalfabet.
  Ce zici de niste scuze? Sau macar da-te la fund ca nu-i prea bine pentru tine.....................
  In rest, hai sa folosim un limbaj decent si ca sa ramanem in registrul disciplinei pe care cred ca o predai:Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
  Mult respect tuturor!

  Raportează
 • postat de Adi minunatu Luni, 07 Mai 2012 22:24 Link la comentariu
  0
  0

  Te,te! Stapana Inelelor! Puah! Vai, tu, ce romantica! Porti dantelutze, dragutza? Bei laptic? Si ceiuptz? Vai. mi-e r!! SIKTIR! LA BAIE!

  Raportează
 • postat de Expertul Expert Luni, 07 Mai 2012 22:19 Link la comentariu
  0
  0

  Hi, hi! Expertule, nu ma mai imita!!! Hi, hi-ul era la meu! Pai daca este asa, ce mai cauta Saulea asta in functie? Vai, dar ce sa ne mai facem cu asa o spagarita in ISJ? ISJ = Institutia Scolara a Jecmanirii! Hi,Hi! Sau a Jupuirii de viu a cadrului (in stil morbid= cadravrului) didactic ? Mult succes in continuare 'madam Saulea si la cat mai multe legislaturi, indiferent de combinatia politica! Traiasca S.R.I.-ul! Stii bine la ce ma refer!

  Raportează
 • postat de Expertul Expert Luni, 07 Mai 2012 22:07 Link la comentariu
  0
  0

  Hi,hi! Chiar ca mi-a fost greu sa tac pana acum! Dar am vrut sa vad daca mai sunt si altii care chiar au ceva de spus! Oare si cand era studenta, madam Saulea, "sf Filofteia cea spasita ca acum" proceda la fel? Adica cu asa o smerenie si cu lauda de sine privind rezultatele la invatatura Pe cati i-a spaguit? Ea care a copiat intotdeauna dupa altii? Sa spunem tot cinstit! Citi sunt profesorii care i-au dat note asa de mari? (Pe aceia cine i-a platit la vremea aceea si cu ce? a pe atunci era suficienta o vorba la partid, sau la Secu' si era suficient. Da, a iesit la rampa si marea madam spaga Saulea ca sa-si etaleze "rezultatele"ei la invatatura! Dar spaga? Da, marea spaga luata dela amaratii de suplinitori? Pentru sefi? Dar cat pentru ea? Dar mai ales cum ramane cu atatea titularizari dubioase si cu spaga numai pentru ea?!? Cum de isi face vile? Vai, ce spasita este!!! Sfanta Filofteia! Nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii mum riroase! Si totusi cum se face ca DNA-ul nu citeste si forum-urile astea?

  Raportează
 • postat de cetateanul turmentat Luni, 07 Mai 2012 22:02 Link la comentariu
  0
  0

  Nu am inteles..... eu cu cine votez...../nu am votat pentru CA.....nu s-a (prezentat ) semnat nicio lista pentru alegeri...
  nu s-au facut propuneri....am aflat tarziu despre CP fantoma si constituirea CA....asa se hotaraste la noi...CA ia hotarari...hotarari care nu ajung la noi...se apropie sf.an.scolar si CA din tunel nu a facut decat raportari ...nu stiu ...nu am auzit de hotarari ale CA....CP s-au tinut ...cand...? a fost parca unul in care d-na directoare ne prezenta ce facea dansa prin franta....a fost si in anglia.../ a fost plecata aproape jumatate de luna,semestru, jumatate an scolar...nu aveam voie sa discutam despre scoala noastra....ni se prezenta un " ALT FEL DE SCOALA" de prin zari straine...
  ...eu cu cine votez?...cand se face CP de sfarsit de an scolar ?...dar daca doamna este plecata la perfectionare in strainatate se mai tine CP....? ...se mai face incheierea situatiei scolare.../am alunecat /...eu cu cine votez...? se apropie campania electorala ....se aleg consilierii si primarii....eu vreau sa votez CA...
  ...eu cu cine votez....?
  EU cu cine votez...?

  Raportează
 • postat de Stelian Luni, 07 Mai 2012 21:28 Link la comentariu
  0
  0

  Aşa este nu aveţi nevoie de recunoştinţe efemere. Ştiu că aveţi salarii foaarte mari şi aveţi în mâini destinele celor de mâine. Adică a altor culori în 1000 de ani de linişte şi pace.

  Raportează
 • postat de stapana inelelor Luni, 07 Mai 2012 21:01 Link la comentariu
  0
  0

  Acum inteleg de ce site ul ISJ ului nu are un forum. Pai'nu s-ar mai face carte frate! Toti ati sta numai de postat si de citit forumurile. Alooo, stimati colegi, vin examenele, e mult de munca, gata, ati varsat destul! Dar va inteleg, ar trebui sa fie un mesaj elocvent pentru fostul manager. Colegii dv. au adunta prea multe frustrari. Din cate se vede nu prea ati fost o echipa ci...multe bisericute si mult venin acumulat. Din ce motiv oare? Ca... aveati prerogative egale, de munca slava Celui de Sus este... ce nu v-a ajuns? Gratiile sefilor? Recunostinta lor? Lasati aceste recompense efemere si ...judecati ca niste oameni in mainile carora stau destinele celor de maine. Ca de aia ne ducem dracu' ca natie. In timp ce voi va luptati pentru prostii absolut minore nulitatile se catara sa va conduca. Mai lasati criticile la adresa altora. a scapat careva din ISJ neforfecat? De pe margine se vede roz acolo, dar ia mergeti o luna sa faceti fata cerintelor. E drept ca unii culeg laurii si altii trag la galere, dar...... cei din urma vor fi cei dintai. Sanatate si ...s-auzim de bine. Alte culori vor fi arborate de acum. Sa speram ca va urma 1000 ani de pace :))).

  Raportează
 • postat de pentru je Luni, 07 Mai 2012 20:55 Link la comentariu
  0
  0

  Dupa cum probabil stiti, unele documente se completeaza de catre cadrul didactic. Daca am spus ca nu sunt completate bine, inseamna ca asa este, din pacate pentru dumneavoastra. Am primit in medie 1000 de dosare intr-o luna asa ca inmultiti cu numarul documentelor si vedeti ce inseamna.............
  Cat despre corecturile facute de catre profesorii de limba romana, sa imi fie cu iertare dar la consfatuirile judetene noi nu ne intalnim. Fiecare isi face Consfatuirea pe specialitate.
  Dupa cum am amintit, cred ca se poate proceda corect si onorabil, nu cu pseudonim si pe site, daca aveti ceva de reprosat.

  Raportează
 • postat de pt dna mustata Luni, 07 Mai 2012 20:44 Link la comentariu
  0
  0

  Dosarele au fost depuse la timp, dar ati inceput sa tipati la noi pt nu stiu ce greseli comise de doamnele secretare, sa ne spuneti ca nu stim sa completam niste documente, si mai avem pretentia ca suntem cadre didactice etc. Ne-am simtit umiliti, motiv pt care ne-am revoltat.
  Si nu e singura "calomnie" primita. Cititi cu atentie toate comentariile si vedeti ca mai sunt "calomniatori" ai dvs.
  Nu v-am contestat ca specialist in bio, dar am auzit prof de rom care va mai corectau pe la consfatuiri.
  Cat despre cea care le tii partea domnilor inspectori, care ne-au pus la munca, sa ne puna, dar tonul face muzica, iar dumnealor au o atit de dumnezei in fata noastra, insa Dumnezeu e numai unul.
  Va multumesc, doamna inspector, pentru informatiile oferite. A fost un bun prilej pentru a-mi spori respectul fata de dumneavoastra.

  Raportează
 • postat de precizare la scuze tardive! Luni, 07 Mai 2012 20:32 Link la comentariu
  0
  0

  Scuze! Dosarelor penale li s-a dat NUP (neincepere urmarire penala). Deci zicala e - Fara foc chiar iese fum. Ca asa au vrut unii. Din pacate!

  Raportează
 • postat de pt dna mustata Luni, 07 Mai 2012 20:22 Link la comentariu
  0
  0

  Dosarul l-am adus la timp, dar ati inceput sa tipati la noi pt nu stiu ce greseli ale doamnelor secretare, sa ne spuneti ca nu stim sa completam niste documente, mai avem pretentia ca suntem cadre didactice etc. Si nu eram singura in cabinet.
  Dar mai sunt si alte pers care va "calomniaza". Cititi cu atenti toate comentariile si vedeti cati sunt anti Mustata.
  Nu v-am contestat ca specialist in biologie, dar..

  Raportează
 • postat de prof Luni, 07 Mai 2012 20:15 Link la comentariu
  0
  0

  Probabil ca sunt multi care au de ce sa fie suparati, dar la fel de multi sunt cei care arunca aiurea cu noroi. Daca li s-a facut vreo observatie pe drept, sau au fost pusi, tot pe drept, la munca, vin acum pe forum sa se lege de inspectorul respectiv. O fac, bineinteles, sub anonimat, ca este foarte comod asa. Din ce s-a scris aici, observ ca niciun inspector n-a scapat de furia unor colegi care fie sunt frustrati, fie n-au alta treaba decat sa stea pe forum. L-am vazut mentionat si pe domnul Patrascu. Cu dansul ce aveti? Ori vi se pare cumva incompetent???
  Cat despre doamana Mustata, tot respectul. Ma bucur ca a vazut mesajul si a raspuns.

  Raportează
 • postat de Stelian Luni, 07 Mai 2012 19:51 Link la comentariu
  0
  0

  Aşa este. Nu am înţeles niciodată zicala: "Pană la Dumnezeu te mănâncă sfinţii". Pe cine ar supăra un lider dacă ar auzi şi nu ar asculta decât ce i zice conştiinţa. Adevărat zice unul, zic doi sau trei dar poate omul nu poate fi prieten decât cu şeful şi nu vrea cu sfinţii. Unde e ecuaţia? Pe de altă parte sunt de acord cu zicala:" Fără foc nu iese fum". D

  Raportează
 • postat de Pareri de rau tardive! Pentru cine? Luni, 07 Mai 2012 19:21 Link la comentariu
  0
  0

  Referitor la parerile de rau ale dlui Resmerita cu privire la "intratul cu cizma politica in scoli". Omori omul si apoi iti ceri scuze. Nu e chiar asa. Sa nu fiti, sau poate sunteti abia acum, in pielea celor care au primit o suspendare pe nepusa masa insotita de o plangere penala. Dati sfaturi acum? Dar de ce nu ati ascultat atunci de cei ce va spuneau ca nu e bine ce faceti, care plangeau efectiv! Aveati "alte ecouri" in urechi zi de zi si ceas de ceas. De ce dle Resmerita? A fost o batjocura la care au participat colegi de ai nostri de la ISJ care apoi au tacut si au p.......Noi v-am iertat de mult, dar nu se stie daca va va ierta Dumnezeu. Am iertat si pe cei care au semnat acea plangere penala, in numele cui oare? Sa le fie rusine! Sa faci asa ceva unor colegi? Noi nu am mai fi iesit din casa , daramite sa mai si vb. Iar ei vorbesc, multe si nevrute! Noi suntem in masura sa dam sfaturi ca astfel de lucruri urate sa nu se mai intample vreodata. Mergem la scoala/serviciu pentru a ne plati facturi,rate si sa ne crestem copiii, nu sa platim din buzunar procese la care dl Costoi mintea continuu iar termenele erau din 3 in 4 luni. Ca aia nu se poate, ca aia nu se face si cate si mai cate, pe care le stiti prea bine. Presupunem ca v-a informat ca un sef ce erati. Pe noi nu ne intereseaza cine vine si cine pleaca dar nu ne-am putut abtine de a va raspunde la atatea pareri de rau pe care le-ati postat pe comentariile la diferite articole din ziar. Sa va fie bine! Sper sa fie o lectie adevarata pentru cei ce vor vrea sa mai faca asa ceva dar mai ales intelepciune pentru toti conducatorii. Vezi cu ochii tai si auzi cu urechile tale, apoi actioneaza, daca e cazul!

  Raportează
 • postat de pentru je Luni, 07 Mai 2012 19:17 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru cine nu stie, exista o perioada de depunere a dosarelor, postata pe site si transmisa scolilor spre informarea celor interesati. Desi nu ar trebui sa va raspund, intrucat nu aveti curajul de a va da numele si de a explica de ce nu s-a depus cand trebuia acel dosar de grad, totusi precizez cateva lucruri.
  Pe langa limbajul nedemn de un cadru didactic, aveti si obiceiul de a lansa acuzatii fara acoperire. Tarancuta parvenita si semianalfabeta de care vorbiti a absolvit facultatea la Iasi cu media 9,79, a luat repartitie guvernamentala a doua in lista nationala, a luat titularizarea in 1993 cu media 8,75 (examen national de patru ore, cu 9 subiecte), a luat definitivatul, gradul II si gradul I in 9 ani (poate si calculati de ce, conform metodologiei) si a venit in ISJ acum cativa ani buni, fara a face parte din niciun partid politic. De altfel, lucru ce se poate verifica, nu am parinti care sa fi avuit functii politice sau alte functii de conducere, nu am facut si nici nu fac parte din niciun partid, nu am sot afacerist sau politician, nu am avut nici o alta sustinere decat munca mea. Daca mai doriti referinte, puteti cere la unitatea scolara unde cu mandrie functionez inca din anul 1993, asa cum aminteam anterior. Doar pentru ca aveti libertatea de a posta comentarii pe forum nu cred ca ar trebui sa uitati ca exista si un lucru foarte urat care se numeste calomniere.
  Daca aveti ceva sa reprosati din punct de vedere profesional, va astept oricand la o discutie calma si matura.

  Raportează
 • postat de Minciunea Toader Luni, 07 Mai 2012 19:13 Link la comentariu
  0
  0

  Uitati-va la el, in poza, ce fata de iepuras nevinovat are! Ce si-a mai clampanit urechile alea prin toate grupuletele politice doar-doar o prinde si el un morcov de ros. Doar ca l-a prins pe ala care era prea mare pentru el, de i-a intrat si sub codita! Ca sa mai faci niste bani pe care oricum ii cheltui ca prostul aiurea, iti ratezi si bruma de credibilitate pe care o mai avea asa, macar si pentru faptul ca nu stia nimeni ce poama esti! Si sa te dea jos tocmai ai tai, sa nu planga placinta pe umarul tau niciun fost tovaras de gashca pedelista! Ce jenant si penibil! Vin ani grei pentru alde ipocriti infumurati ca Resme care n-au stiut nici sa lase loc de buna ziua! Ia sa vedem, cine il recupereaza acum! Ca se credea vesnic si sustinea ca partidul lui o sa faca si o sa dreaga, o sa vedem noi... Iaca, am vazut, te-a aruncat ca pe o masea stricata, Doruletule. Nici pentru portocalii fugind de pe pluta lui Base n-ai mai fost bun!

  Raportează
 • postat de je Luni, 07 Mai 2012 17:56 Link la comentariu
  0
  0

  Intr-adevar, madam Mustata si-a luat nasul la purtare urat de tot. Mai avea un pic si ma tragea si de urechi cand am fost sa depun, totusi, dosarul pt grad. N-a auzit de pron "dumneavoastra", se trage de sireturi cu toata lumea, dar, de fapt, este o semianalfabeta, o tarancuta parvenita.
  Mafioata nr. 1, pe care am s-o blestem toata viata este SAULEA, care ar fi dorit sa ma trimita sa fac naveta la nnn Km, cu o nota de peste 8,50, obtinuta la detasare prin examen! Postul pe care-l doream era pt cineva care ar fi oferit banuti grei!

  Raportează
 • postat de un postac Luni, 07 Mai 2012 15:18 Link la comentariu
  0
  0

  Salut postacilor ! Voi sunteti cei mai destepti, cinstiti, corecti, frumosi, .... din tot invatamantul !

  Raportează
 • postat de pt Mioara Luni, 07 Mai 2012 14:36 Link la comentariu
  0
  0

  Da Mioara! Astfel de oameni corecti care demasca ceea ce au facut cei mai incompetenti inspectori din ISJ!

  Raportează
 • postat de mioara Luni, 07 Mai 2012 10:23 Link la comentariu
  0
  0

  concluzie: de la astfel de oameni trebuie sa invete copiii nostri convietuirea in societate?

  Raportează
 • postat de mariana Luni, 07 Mai 2012 00:22 Link la comentariu
  0
  0

  speram sa scapam si de grasul CAMILA GOGONCEA GABRIEL.

  Raportează
 • postat de Jack the Riper Duminică, 06 Mai 2012 23:29 Link la comentariu
  0
  0

  MOAAAAMAAAAAAAAAAAA! Si Adrian Enache...doar a fost invatat de mic copil sa nu dezvaluie pozitiile in care-si satisfacea amantele...n-a "bagat la cap" si "a dat din casa" ...nu asa procedeaza un gentleman.

  Raportează
 • postat de Iaca Na! Duminică, 06 Mai 2012 23:14 Link la comentariu
  0
  0

  Cine sa revina in fruntea ISJ-ului? Pai, despre cine vorbea recent mama lui Adrian Enache pe un post de televiziune ,referindu-se la marile amoruri ale feciorului pe cand era elev la "Al.I.Cuza?"

  Raportează
 • postat de Mihai Duminică, 06 Mai 2012 23:10 Link la comentariu
  0
  0

  Din afara "sistemului" s-a văzut o (uşoară) însănătoşire a "educaţiei". Îi felicit pe cei care au început să pună o ordine (la propriu) în învăţământul universitar şi care au revelat adevărata valoare a învăţământului preuniversitar. În cazul (greu de crezut cu ministrul nominalizat) în care USL -ul continuă ce s-a început atunci mai avem o şansă, în caz contrar copiii noştri vor avea un viitor în altă parte.
  Succes domnule Resmeriţă.

  Raportează
 • postat de sandu Duminică, 06 Mai 2012 22:40 Link la comentariu
  0
  0

  Am citit tooooooate comentariile dvs.Sunteți fantastici! Vă felicit pe toți , dar aș vrea să aud că o faceți și prin cancelarii sau consilii profesorale!!! După tot ce s-a spus , viitoarea conducere a ISJ ar trebui să urmeze atitudinea lui Ponta din seara asta vs.ministra educației...de a-i schimba pe toți cei controversați din ISJ și apoi directorii care ,,s-au cam uitat pe scaune'' de vreo câteva cincinale.D-na Bogdan să fiți obiectivă în evaluarea lor! mai ales cu cei care s-au pupat cu PDL-ul.

  Raportează
 • postat de educatie Duminică, 06 Mai 2012 22:16 Link la comentariu
  0
  0

  Exista oare vreun director care sa ramana om?! Cand se vad, fratilor, pe scaunul de conducere parca le-a luat cineva mintile. Uita de bunul simt, uita de respect, de educatie.... Si asta fiindca nu au diploma de directori. Un om cu scaun la cap, un om cu coatele roase patru ani in facultatea specifica functiei pe care o ocupa nu procedeaza asa. Pune-te frate in locul fratelui tau si atunci te vei trezi la realitate! EDUCATIA unde e?!

  Raportează
 • postat de educatie Duminică, 06 Mai 2012 22:15 Link la comentariu
  0
  0

  Exista oare vreun director care sa ramana om?! Cand se vad, fratilor, pe scaunul de conducere parca le-a luat cineva mintile. Uita de bunul simt, uita de respect, de educatie.... Si asta fiindca nu au diploma de directori. Un om cu scaun la cap, un om cu coatele roase patru ani in facultatea specifica functiei pe care o ocupa nu procedeaza asa. Pune-te frate in locul fratelui tau si atunci te vei trezi la realitate! EDUCATIA unde e?!

  Raportează
 • postat de Intrebare Duminică, 06 Mai 2012 22:00 Link la comentariu
  0
  0

  Asteptam cu interes intoarcerea de la plimbarea a IO DASCALUL ROMAN.

  Invatam multe! Din alea nestiute dar facute. Asta bineinteles daca sunt si adevarate. Intrebare: Care a fost treaba cu profesorul-mentor. A fost o promovabilitate f mica. Chiar nu avem cadre didactice pregatite pt asa ceva?

  Raportează
 • postat de Arabela Duminică, 06 Mai 2012 21:41 Link la comentariu
  0
  0

  Hi,hi! Dar tare iti mai este frica! De ce te temi, Alexandru? Ca vom afla cine esti, ce faci tu in scoala ta? Sau nu faci mai nimic!

  Raportează
 • postat de crina Duminică, 06 Mai 2012 21:40 Link la comentariu
  0
  0

  Domnule Expert, va trimit o fatza zambitoare, dar v-ati grabit, la interpretarea textului. Lasati, ca dumnealui IO DASCALUL ROMAN stie ce zic. Si nu ar zice ca sunt pdl-ista, ca se pricepe bine la analiza pe text. Si pe deasupra avem cam aceleasi domenii de referintza - sa ma scuze dumnealui daca e lipsa de modestie din partea mea. Eu nu l-am indemnat sa taca, doar sa dea solutzii. Ca mi-am dat seama ca are experientza, dupa terminologia de specialitate - stahanovista - mi-a placut, nici nu era nevoie sa precizeze ca mai are putzin pana la pensie. Intreb unde era acum douajde ani cand profesorii, cu bun-simt - ca deh - suntem educati - priveau cum se duc minerii la bucuresti? Noi avem chef de vorba, zau asa, pesemne ca ne-a venit cheful de vorba odata cu vestea reintregirii salariilor pe care ni le-au promis fostii soimi ai patriei...De supararea lui IO ma impartasesc si eu, si isi da seama de asta, dar o sa-l supere mai mult ca eu am alta masura. Poate o sa-mi spuna kiar d.lui cat de pdl-ista i s-a parut parerea mea, daca luna tot nu ne lasa sa dormim.

  Raportează
 • postat de Trezorieirul Revoltat Duminică, 06 Mai 2012 21:39 Link la comentariu
  0
  0

  Si la hartii cand se intra?
  Cand se iau la mana licitatiile divizate in lucrarici sub 15000 de euro?
  Cand se contabilizeaza banii papatui din proiecte europene de Resme care s-a bagat in ele ca musca-n lapte, un incompetent la toate?
  Cand se ia la mana licitatia de achizitionare a camerelor de supraveghere de la bac (suna interesant, este)?
  Cand se ia la puricat contractul cu firma de paza IANK pentru care se plateste de la buget si - culmea nesimtirii!!! - mai trebuie sa dea si fiecare elev cate 15-20 de lei anual fara chitanta???
  La dosarele licitatiilor manarite la suprapret de Resme & Atanasiu cand se intra???
  Pai, daca nu intrati sa-i luati la bani marunti, n-ati facut nimic! Inseamna ca USL=PDL=tot hotia aia e!

  Raportează
 • postat de alexandru Duminică, 06 Mai 2012 21:32 Link la comentariu
  0
  0

  am inteles bai IO DASCALUL ROMAN esti un pupinc-rist al lui stefanica si altii ca el.n-am nicio treaba cu pnl-ul sau alt partid, dar daca cineva iti spune adevarul incepi sa dai cu ratul! frumos sport ti-ai ales!vezi sa nu-ti rupi ratul ala!
  N-ai reusit sa aduci argumente pentru niciuna din apelarile mele.Doar arunci asa cu noroi si atat! Era bine sa aduci si ceva argumente ,daca intelegi ce inseamna!
  grohaie in continuare! vezi sa nu te ineci cu propriul noroi si sa dai ortu popii! si nu uita pupu in c-r pe cine vrei dar fa-o in particular asa e mai igienic!

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Duminică, 06 Mai 2012 21:29 Link la comentariu
  0
  0

  Dragii mei, voi reveni in curand cu ceea ce stiu din scoli! Aici am muuult mai multe date si informatii.Acum insa, o seara buna si frumoasa tuturor! Merg sa-mi fac plimbarea de seara!

  Raportează
 • postat de Ion Ionescu Popescu Duminică, 06 Mai 2012 21:07 Link la comentariu
  0
  0

  D-le Resmerita, v-am apreciat foarte mult pentru faptul ca datorita ideilor dumneavoastra s-a vazut adevarata pregatire a elevilor in schimb nu va pot ierta niciodata pentru faptul ca ati acceptat compromisul lui Boldea de a o pune pe d-na Diculescu director cu riscul de a umili profesori de o reala calitate.

  Raportează
 • postat de vica Duminică, 06 Mai 2012 20:56 Link la comentariu
  0
  1

  Nu ma pot abtine.....sa dispara adunatura,turma pdl ista.Dar pe fostii sefi i ati uitat? Cum nu va mai amintiti de diva Marin si spagarul Dudau???Ii jigniti profund. Doar el le a adus pe toate fufele alea cu fuste scurte si fara creier sa si fluture chilotii prin isj ,Razmeritta saracul le a mostenit.Alea de fapt nu prea stiu cum si de ce sunt acolo si cel putin una confunda isj ul cu centura.Ghici cine???

  Raportează
 • postat de Expertul Expert Duminică, 06 Mai 2012 20:16 Link la comentariu
  0
  0

  Domnule, IO DASCALUL ROMAN! A mai aparut o PDL-ista care incearca sa va ia cu binisorul! Doar, doar veti tacea! Sa nu taceti! Sa nu le faceti jocul! Noua ne placeti asa cum le spuneti! Drept si fara reticente.

  Raportează
 • postat de crina Duminică, 06 Mai 2012 20:06 Link la comentariu
  0
  0

  am citit cu mare atentie si am vazut cum ridicam piatra - unii isi mai amintesc probabil ferma animalelor, de ne uitam la televizor cu gura cascata si ne bucuram ca putem vedea asa ceva si ne promiteam pesemne ca noua nu ni se va intampla; presupun ca domnul IO ..NU MAI STIU CUM stie cu sigurantza la ce ma refer. Chiar asa, de ce naiba ne varsam naduful in felul acesta, ori de cate ori se intampla ceva? Nu zic ca nu ar avea dreptate in anumite privintze, dar - stie oricine - ariviste au existat in toate timpurile, de ce nu ar exista si acum, in vremurile astea? M-as bucura sa stiu ca domnul acesta ....IO....se infurie la fel de bine si cand vede ce cantitate de hartie se duce pe apa sambetei pentru diverse forme fara fond - si probabil chiar mai dracuieste uneori daar se intoaarce repede la lucrarile copiilor si isi vede de ale lui. Va inteleg ca va mai racoriti un pic si pana la un punct chiar va cred, sunteti total, numai ca o dati in patima asta cu care ne-am ales noi, romanii - distrugem tot inainte de a sti daca avem ce pune in loc. La asta sa ne gandim mai bine, ca la injuraturi se pricepe oricine. Ar fi mai folositor sa facem niste pariuri, niste pronosticuri, niste jocuri si concursuri. Daca nu - ian duceti-va de maine la ISJ si ziceti - dati-va la o parte, ca stiu eu ce e bine pentru scoala din Saraca Tara a Moldovei. Si noi o sa va sustinem, ca nici noua nu ne plac ifosele despre care vorbiti dv. Numai ca nu veti face asta. Sunteti - de facto si de jure - ocupat cu binele copiilor de la scoala. Am dreptate? Pai atunci de ce ne mai batem capul?

  Raportează
 • postat de Arabela Duminică, 06 Mai 2012 20:01 Link la comentariu
  0
  0

  Si revin la Udrea de galati, cea mult iubita de directori si secretare: cica i-a facut rost shefu' ei de un post in minister! Haida, deh! Ma lashi? Dar daca ii vine rau pe acolo? : - )))

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Duminică, 06 Mai 2012 19:49 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru Alexandru cel PNL-ist? Daca tot ii iei apararea Mihaelei Grecu de care a ras tot judetul, inclusiv tara (cand mergea la nivel national!), ce ar fi sa lucrezi cu ea fie si numai o zi! E ingrozitor! Pricepe greu si uita repede! Seamana perfect cu Patru! Chiar mai jos ca IQ decat Patru. Stefanica lipseste cu desavarsire din spirit de supravietuire. Stiindu-se urmarit, vanat si-a asumat o pozite cat mai joasa, care sa nu se intersecteze prrea mult cu noii colegi (PDL) sau colege! Mai ales!!! Dragoi, un PDL-ist foaaarte convins a devenit subit independent pentru Resmerita. Bejan? Ah, el vrea si el sa fie ceva, orice pe undeva=oriunde! Nazare nu mai este la isj. E pensionar asa cum voi fi si eu in aceasta vara! Ca si mine, el nu mai conteaza. Sunt curios sa-i vad pe Patru si Putanu, Stefanica ce vor face cand va veni noua putere! Vor deveni, asa deodata, dizidenti! Cel putin asa presupun! Stim cu totii vorba aceea imbecila cu: "Capul plecat sabia nu-l taie!" Valabil si pentru ei. Indiferent de inaltime, varsta sau culoare politica! Iaca, nu tac! Oricum, mie nu-mi mai pasa de astia. Imi pare rau de copiii nostri!

  Raportează
 • postat de pentru om normal Duminică, 06 Mai 2012 19:18 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru acestia, toata stima, desi, chiar si astia pot fi acuzati ca nu au luat atitudine la toate prostiile venite de sus. Tot un fel de slugi au fost, aplicand in scoli toate prostiile ministerului.
  Cine ii jigneste fara motiv? Da exemple !! Sa vedem, poate s-a gresit.

  Raportează
 • postat de alexandru Duminică, 06 Mai 2012 19:18 Link la comentariu
  0
  0

  mai IO DASCALUL ROMAN, ai amutit nu mai ai nimic de spus de barbatii de vaza ai ISJ? STEFANICA(un mare magar si oportunist care mai vine la pachet si cu numeroasele lui rubedenii) , Patru , Dragoi, bejan, nazare????
  esti unul dintre ei(asa s-ar explica faptul ca stii unele lucruri) sau vreun/o admiratoare de-a lor???
  am vazut ca te temi de revenirea la ISJ a Mihaela Grecu! ai avut se pare ceva de impartit si cu ea.din cate cunosc este o persoana exigenta dar totusi muncitoare !

  Raportează
 • postat de un om normal Duminică, 06 Mai 2012 19:18 Link la comentariu
  0
  0

  Si daca dintre ei nu sunt in nici un partid si nici nu au fost vreodata?! Si au muncit de ani de zile si si-au facut treaba indiferent de cine a fost la ISJ? Hai sa le inventam tot felul de lucruri, sa ii jignim, sa mintim si sa facem ce stin noi ca romani, sa denigram................sa ii dam pe toti afara ca apoi treaba si examenele sa le faca...................cine o sti....................

  Raportează
 • postat de un om normal Duminică, 06 Mai 2012 19:15 Link la comentariu
  0
  0

  Si daca dintre ei nu sunt in nici un partid si nici nu au fost vreodata?! Si au muncit de ani de zile si si-au facut treaba indiferent de cine a fost la ISJ? Hai sa le inventam tot felul de lucruri, sa ii jignim, sa mintim si sa facem ce stin noi ca romani, sa denigram................sa ii dam pe toti afara ca apoi treaba si examenele sa le faca...................cine o sti....................

  Raportează
 • postat de Arabela Duminică, 06 Mai 2012 19:10 Link la comentariu
  0
  0

  Daca l-ati pus in pomelnic pe Dumitru, ati uitat de Udrea de Galati. Spaima blonda a secretarelor si directorilor. Dna PDL-ista de la salarizare care nu putea respira decat aerul din preajma lu "SEFU" - supremul motiv al existentei sale de blonda. Baieti cand inchideti lumina nu uitati sa o luati si pe asta cu voi, ca i s-au oferit oricum toate avantajele in timp ce tinea la usa cu zilele toata directorimea, pentru a explica cat munceste ea neplatita.

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Duminică, 06 Mai 2012 19:08 Link la comentariu
  0
  0

  Fratilor, dar ce hotarari radicale! Afara! Pai atunci afara! Dar cine sa o faca? Pe Dumitru si aia de la CCD, exclus! Sunt sustinuti de aia din minister pe care tot noi, palmasii ii tinem pe grumaz, iar in plan local au fost si sunt tinuti in brate de resmerita! Cu restul poate mai este o sansa! Pot sa pozeze la partidele lor ca dididenti pe timp de PD

  Raportează
 • postat de ?? Duminică, 06 Mai 2012 18:51 Link la comentariu
  0
  0

  Hahaha ce glume bune faci.
  Pai normal, aia au fost pe la PSD, PNL, insa au trecut la PDL . Oare-i mai primeste inapoi, ghici ghicitoarea mea?
  :))))))))))))

  Raportează
 • postat de Expertul Expert Duminică, 06 Mai 2012 18:50 Link la comentariu
  0
  0

  Hai, fratilor! Fara amenintari! Politice da: adica Ciumi nu are sanse!
  In rest este corect! Afara saulea, serghie, dumitru (la pensie, gaataaaa!). popa ccd, cojocaru, dragoi si dragu, corcacel, atanasiu, stancu, mustata, ionescu, tatu, moza, dar mai ales bujor!

  Raportează
 • postat de pt Jack the Riper Duminică, 06 Mai 2012 18:41 Link la comentariu
  0
  0

  Si cine este CIUMI..........???
  Tare ne temem ca nu va mai fi nici cine a fost!!

  Raportează
 • postat de Jack the Riper Duminică, 06 Mai 2012 18:32 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru "IO, DASCALUL ROMAN" si toti ceilalti ce nu stiu, sau nu vor sa stie:
  1- Anca Diculescu este protejata lui Ciumi...spaima....:D
  2- Bleoanca este MATUSA lui Ciumi...spaima...:D
  3- Onisor este membru de baza din PSD...foarte apropiata de Ciumi...spaima...:D

  Rezmerita, stiind ca nu va avea viata lunga in functia de Inspector Scolar General si-a "aranjat" incepand de acum (minimum) 6 luni "trambulina" pentru a sari in alt vas de croaziera (nu barca, aia ar fi fost prea mica)
  Ce vorbim aici? POLITIZAREA INVATAMANTULUI GALATEAN? Politica dusa in scoli a fost cea USL-ista (in realitate) Doriti exemple?
  1- pentru a da os de ros lui Gogoncea, a unit 2 unitati de invatamant (negocierea a fost condusa de fratiorul Gogoncea, mare PSD-ist)
  2- Sava...are asternuturile de pat in culorile PNL
  3- Mazilu...PSD-ista convinsa, si aerul ce-l respira este rosu
  4- Saulea..PSD-ista de frunte de neclintit din confortabilul fotoliu din ISJ
  Lungesc lista peste masura daca enumar si scolile generale...
  In concluzie, stimabililor sa nu-l etichetam pe d-nul Rezmerita ca fiind mare PDL-ist cand el saracul nu este decat un MARE OPORTUNIST.

  Raportează
 • postat de la puscarie cu SerghieTamara Duminică, 06 Mai 2012 18:18 Link la comentariu
  0
  1

  Pai de unde sa stie Tamara sa rezolve subiectele . A fost pila Saulei cu care au o vila construita. E cel mai flagrant caz de frauda posibil. Dar ce sa comeneteze Saulea cand si-a dat singura in 2006 post de la C.N.M.K sau Bujor care si-a dat anul acesta post la C.N.M.K. ( post fantoma, deoarece orele nu exista fiind ore optionale).

  Raportează
 • postat de Simona Duminică, 06 Mai 2012 17:59 Link la comentariu
  0
  0

  Chiar credeti ca DNA-ul citeste Viata Libera? Aceasta institutie, ca mai toate, actioneaza la comanda politica...Deci...Felicitari celor care au curajul sa scoata la iveala magariile celor din ISJ, cinste celor care isi vad de treaba!

  Raportează
 • postat de amarât de profesor Duminică, 06 Mai 2012 17:59 Link la comentariu
  0
  0

  multumim d-nei Roxana Penciu pt. că ne-a oferit posibilitatea de a ne spune of-urile,chiar și așa sub pseudonime. Totul se pare că reflectă sau se apropie de realitate. Articolul are peste 3000 de vizualizări, asta înseamnă aproape jumătate din cadrele didactice din județ. De bun simț ar fi ca toți cei contestați mai sus să PLECE singuri, înainte de a se schimba conducerea ISJ . Și asta pentru că autoritatea lor a devenit ,practic ,...nulă. Nu-i mai acceptăm! Cu toate că... nu e după noi, dar măcar poate contează pentru viitor.Sperăm!

  p.s. nu mă pot abține!!! d-na Tamara care a luat prima pe județ titularizarea la matematică în 2009, dacă ar fi să mai rezolve odată subiectele de la aceeași teză...oare ar mai ști???????????????? Eu sunt profesor de matematică( și nu inginer ca doamna) de ceva ani, și nu mi-a fost prea ușor să mă titularizez!

  Raportează
 • postat de Adi minunatu Duminică, 06 Mai 2012 17:51 Link la comentariu
  0
  0

  eu sunt beat sio sa iau bacu

  Raportează
 • postat de Expertul Expert Duminică, 06 Mai 2012 17:47 Link la comentariu
  0
  0

  Dar cum asa? Nu raspunde Resmerita? Sau nu a fost el? A fost poate doar unul dintre ciracii lui! Sau dintre angajatii lui pe la firmele lui fantoma!?! Ei, dar nu-i nimic. Poate a dat ordin cuiva dintre ciraci sa-i apere si proteja importantele lui admiratoare! Va dorim mult ghinion in campanie, domnule Resmerita. Va da dorim ceea ce ne-ati facut dumneavoastra noua! Ii vom informa si pe parintii copiilor cu care lucram. Asta doar la domiciliul acestora pentru a nu incalca legea educatiei!

  Raportează
 • postat de Pacalici Duminică, 06 Mai 2012 17:39 Link la comentariu
  0
  0

  IMI PLAC PROFESORII LA NEBUNIE !
  ASA SE BALACARESC, NU-MI VINE SA CRED ! VOI PROFESORI POSTACI SUNTETI IN ACEEASI OALA CU CEI PE CARE-I SCUIPATI. CHIAR NU REALIZATI CA VA PATATI IMAGINEA ?

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Duminică, 06 Mai 2012 17:12 Link la comentariu
  0
  0

  Dar chiar nu va mai inteleg deloc! Copii buni fara sa fie neaparat la LVA unde au trimis-o Atanasiu, Saulea dar mai ales Bujor+Andra Ionescu trebuie sa o suporte pe Balacea!!! Ceva mai rau pentru copii nici ca se putea!Si asta la matematica, nu la orice disciplina! Sau poate a vrut Tania Bogdan sa-si plaseze calul troian de prostie si incompetenta in LVA pentru a-si ridica Cuzanii? Vad deja o campanie de promovare excesiva a Liceului Cuza in presa (Viata Libera, de altfel, singura care vorbeste despre cultura si educatie, lucru absolut laudabil, dar ar fi trebuit sa fie fara "spinari de cauciuc!"). Asta, pentru cine nu stie sau se face ca nu a observat! Mi-am corectat lucrarile (chiar lucrez cu niste copii minunati si imi pare rau ca vor ajunge pa mainile cine stie cui: Bujor, ce ai de zis despre asta? Ce comenzi politice vei mai executa? Ce iti va dicta Saulea sau Andra Ioneescu???Vor fi oare niste personaje de te miri ce?! ? : -))) ori tu la CNMK sau Balacea la CNVA?). In rest, sa auzim numai e bine!

  Raportează
 • postat de Adi minunatu Duminică, 06 Mai 2012 16:47 Link la comentariu
  0
  0

  Eo nustu ce ziceti voi eu vreau sa trec bacu fara camerrele alea. ia maida tiva dracu,

  Raportează
 • postat de Arabela Duminică, 06 Mai 2012 16:44 Link la comentariu
  0
  0

  Dragilor, stati ca va spun eu acum de ce nu zice nimic de Dragoi: asta candideaza si in plus il ajuta in campanie! despre aia de la Tecuci trebuie ssa pice securista de saulea, plus simpatia lui mai noua, Andra Ionescu. Ca sa nu mai vorbim de Bujor!

  Raportează
 • postat de IO DASCALUL ROMAN Duminică, 06 Mai 2012 16:38 Link la comentariu
  0
  0

  Hai ca m-ati dat pe spate cu mesajul dumneavoastra de campanie electorala (pentru ca sunteti dumneavoastra acolo eu nu-l voi alege nicioata pe Ciumacenco! Tot ce pot sa va promit este ca nu ii voi face "contracampanie"). In sfarsit, se pare ca ati realizat ca ati tinut in mana cea mai mare institutie cu cel mai mare numar de intelectuali, oameni pe care, de altfel, i-ati dispretuit, defaimat si oprimat in numele partidului, domnule Resmerita! Ne-ati dezbinat in numele partidului si, mai mult, ati pastrat in ISJ sau aiurea (scoli, gradinite, CCD) oameni care trebuiau sa plece demult (Dumitru, Saulea (astia doi au intrecut orice limita a legalitatii!!!) Au contribuit cumva la partidul care v-a demis?). Dar ce aveti de spus despre Andra Ionescu, Doinita Popa, Marius Putanu, Mariana Mustata, Ghiser/Geru , Bejan, Bujor si chiar Patrascu?!?; Dar Cranganu, Moza, Tatu, si, aia, Bucur? Aia e face? Cica a scris un proiect, si, ce? In plus ati adus alti incompetenti: Atanasiu, Corcacel, Langu, Dragoi , Petrea, Olariu ( despre astaaaa: numai de bine! Intrebati Tecuciul!!! :)) Dar Diculeasca?!? Dar Bleoanca? Nu va mai prezentati in chip de marele impaciutor si intelept! sunteti mana in manacu Atanasiu, Moza, Dumitru si cine stie cine altcineva de prin minister, fostul guvern!

  Raportează
 • postat de pt DL FOST INSP. SC. GENERAL Duminică, 06 Mai 2012 16:36 Link la comentariu
  0
  0

  Despre ce jocuri politice spuneti ca nu le-ati dat curs ??? Va mai amintiti de suspendarile din Micro 40 (intamplator Colegiul lui Boldea)? Si de faptul ca NUP-urile au fost duse imediat ce au fost primite ( 2010 respectiv 2011) de catre toti directorii, dar nu s-a intamplat nimic.........La metalurgic pana nu a venit sentinta, cand s-a rezolvat cazul, la Motoc nu s-a rezolvat "in memoriam" Diculescu. Despre ce corectitudine vorbim??? Ca nu prea pricepem. Se prea poate sa va amintiti doar ceea ce va convine. Dar cam toti din aceasta guvernare au memoria scurta. DL Basescu mai nou in aceste momente plange bugetarii..........pt ca au fost sacrificati. De catre cine oare??? In ce tara traim? In tara in care exista cate 2 norme pe la Mehedinti, Motoc si salarii de 3000 lei, iar alte scoli in care directorii abia se chinuie pentru a face norme tuturor colegilor. Dar DNA poate va sesiza si aceste lucruri iar auditul va scoate probabil la iveala multe chestii...........directori nu suntem pe viata. Perfidia nu are limite.

  Raportează
 • postat de PACALICI Duminică, 06 Mai 2012 16:23 Link la comentariu
  0
  0

  IMI PLAC PROFESORII LA NEBUNIE ! ASA SE BALACARESC, NU-MI VINE SA CRED ! VOI PROFESORI POSTACI SUNTETI IN ACEEASI OALA CU CEI PE CARE-I SCUIPATI. CHIAR NU REALIZATI CA VA PATATI IMAGINEA ?

  Raportează
 • postat de alexandru Duminică, 06 Mai 2012 16:23 Link la comentariu
  0
  0

  Nu pot sa nu observ ca IO DASCALUL ROMAN, vb in mare parte despre femeile din ISJ , dar despre "barbatii " din ISJ mai subtire! Nu am vazut nimic postat despre Stefanica, patru, bejan(pe care-l blestema multi profesori de religie) , nazare si dragoi(marele doctor dar de o impertinenta crasa cu prostia)
  macar fii obiectiv ! improsca cu noroi din cocina in care traiesti in tot ce misca!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.