Schimbare de plan: Grădiniţă în locul campusului "Cuza"

Schimbare de plan: Grădiniţă în locul campusului "Cuza"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Şcoala Nr. 7 a fost reabilitată prima dată, după 50 de ani

Ieri, curtea Şcolii nr. 7 s-a umplut mai ceva ca în prima zi de şcoală şi asta pentru că a avut loc inaugurarea clădirii proaspăt renovate. La deschidere au participat şi oficialităţile locale, în frunte cu primarul Marius Stan. Acesta a şi tăiat panglica noii clădiri, care nu fusese reabilitată niciodată în cei 50 de ani de existenţă.

Directoarea Monalissa Nica a spus că, deşi eforturile depuse pentru renovare au fost foarte mari, ar lua-o oricând de la capăt, doar ca elevii săi să beneficieze de cele mai bune condiţii.

Primarul le-a promis micuţilor că vor avea sală de sport, dar şi grădiniţă în incinta şcolii, pe locul unde fusese planificat să se construiască mult controversatul campus al Colegiului "Cuza".

Părinţii prezenţi la eveniment s-au declarat mulţumiţi şi au spus că efortul copiilor din anul precedent a meritat până la urmă, dar îşi doresc mai multă implicare pentru a nu se mai ajunge în aceiaşi situaţie.

Copiii, însă, par să fi uitat cu desăvârşire de sacrificii şi sunt mai mult decât încântaţi. „Îmi place, e mult mai frumos decât înainte. Totul e nou şi cred că e cea mai grozavă şcoală”, ne spune Elena, elevă în clasa a treia. La finalul evenimentului elevii s-au retras în clase cu forţe proaspete şi dorinţă de cunoaştere.

Citit 2870 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.