UPDATE Vezi unde s-au închis astăzi şcolile în judeţul Galaţi: 65 de unităţi de învăţământ sunt închise

UPDATE Vezi unde s-au închis astăzi şcolile în judeţul Galaţi: 65 de unităţi de învăţământ sunt închise
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 11.35 - Conform informaţiilor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, în judeţul Galaţi, la ora actuală, sunt 65 de unităţi de învăţământ în care nu se învaţă din cauza drumurilor înzăpezite. Aproximativ 5.000 de elevi sunt în vacanţă forţată. Sunt şcoli unde nu se învaţă în comunele Braniştea, Corod, Cosmeşti, Cuca, Independenţa, Iveşti, Măstăcani, Nămoloasa, Drăguşeni (doar în satul Adam), Scânteieşti, Schela, Smârdan, Şendreni, Ţepu, Vânători, Cudalbi, Barcea, Tudor Vladimirescu şi Vârlezi.

„De asemenea sunt situaţii în care, deşi şcolile sunt deschise, elevii care fac naveta nu au putut ajunge la cursuri. Acestora li se vor pune absenţe motivate. În municipiul Galaţi se învaţă în toate instituţiile, deşi mai sunt elevi care au întârziat la cursuri din cauza traficului greoi”, ne spune inspectoarea generală Laura Marin.


 

Din cauza ninsorilor abundente, deja în 12 localităţi şcolile au suspendat astăzi cursurile. Este vorba de Nicoreşti, Priponeşti, Măstăcani, Cuca, Nămoloasa, Furcenii Vechi, Schela, Vârlezi, Vânători. S-au mai închis Şcoala Nr. 3 din Iveşti, grădiniţa din Ţepu şi gimnaziul din Corni.

„Nu este situaţia completă. Încă mai primim informaţii de la unităţile de învăţământ afectate de vreme”, ne-a declarat inspectoarea generală Laura Marin.

Citit 6086 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.