La Universitatea "Dunărea de Jos" unele servicii vor fi externalizate

La Universitatea "Dunărea de Jos" unele servicii vor fi externalizate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea "Dunărea de Jos" va externaliza o serie de servicii pentru a reduce numărul angajaţilor de zona nedidactică. "Una dintre problemele noastre mari este faptul că numărul posturilor nedidactice este aproximativ egal cu cel al posturilor didactice. Raportul acesta nu este tocmai bun, de aceea soluţia ar fi externalizarea unor servicii, cum ar fi cel de curăţenie", a spus prorectorul Adrian Lungu.

Citit 2337 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 16:14

4 comentarii

 • postat de Gaita
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:19
  Autorul poate nu stie ca zona didactica a depasit demult zona nedidactica.Iar pentru 80 de ingrijitoare sau gasit imediat "forme de debarasare",dar pentru multe birocrate care se " bat de musca" 8 ore din 8 nu se gaseste nici o firma. Totusi nu cred ca Univ.are numai 50 de cadre didactice
  0
  0
  Raportează
 • postat de Georgescu
  Joi, 10 Ianuarie 2013 20:43
  Informatule, ori esti total dezinformat, ori dezinformezi. Furaciunea cu numarul mare de auxiliari se datoreaza conducerii anterioare, nu celei pe care o critici tu. Astia macar vor sa faca ceva. Daca vor plati mai mult ca sa obtina profit gras, sa raspunda! Daca nu, sa plateasca cei care si-au angajat rudele, pilele, sau clientii politici!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ziarist amator...gen marius ţuca
  Joi, 10 Ianuarie 2013 19:36
  "Autorul" articolului nu stie pe ce lume traieste. El primeste cate un mail pe care foarte bucuros ca are si el cu ce umple un pic din pagina il transforma in articol. Poate o sa dea tuca cu matura, cand la ugal, cand la danubius.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un informat
  Joi, 10 Ianuarie 2013 17:53
  Informatii absolut eronate
  Numarul personalului auxiliar depaseste cu cca 100 persoane (mai mult sau mai putin) numarul cadrelor didactice din universitate. Cu siguranta ca serviciile se vor externaliza catre firme apartinind apropiatilor actualei conduceri!

  Intr-un articol de saptamina trecuta actuala conducere se "jelea" de starea financiara precara a universitatii pe anul in curs. Acum au bani sa achizitioneze servicii prestate de altii ...care in mod evident nu fac munca patriotica ci vor sa obtina profit GRAS!
  Ce MIRSAVIE. Oare chiar s-a desfiintat CURTEA DE CONTURI?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.