Elevii se întorc la şcoală luni, după trei săptămâni de vacanţă

Elevii se întorc la şcoală luni, după trei săptămâni de vacanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii şi preşcolarii se întorc de luni, 14 ianuarie la şcoală. Următoarea vacanţă este cea de primăvară, stabilită în intervalul 6 – 14 aprilie. Din nefericire, vacanţa de primăvară de anul acesta nu coincide, aşa cum se întâmplă de obicei, şi cu sărbătorirea Paştelui, care cade pe 5 mai.

„Vacanţele sunt stabilite prin ordin ministerial şi nu pot fi modificate. Elevii vor avea liber în week-end-ul respectiv şi luni pe 6 mai, cea de-a doua zi de Paşti”, ne-a declarat inspectoarea generală, Laura Marin.

 

 

 

Citit 1951 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 21:22

5 comentarii

 • postat de elevul cu ochii albaştri din banca de la geam
  Duminică, 13 Ianuarie 2013 01:36
  A plecat vacanţa cu trenul din Franţa! Tanti Laura, nu pleci şi mata cu trenul din Franţa? Sau să pleci unde vrei dar numai să pleci. Şi la minister dacă vrei că pe acolo sunt tot numai de-alde tine. Săraci cu duhul dar bogaţi la buzunare din comisioane.
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Duminică, 13 Ianuarie 2013 00:11
  da si le e dor tare la elevi de scoala pariez ca daca ii intrebi iti pare rau ca s-a terminat vacanta si ei o zica da mai vroiati da foarte mult bine unii poate nu le va parea rau ca incepe scoala da la altii cu siguranta le pare rau da asta-i treaba ce sa faci asta-i datoria cum unii se duc la munca sa munceasca asa si elevii se duc la scoala ca asta-i serviciul lor cum s-ar zice
  0
  0
  Raportează
 • postat de A. M.
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 15:03
  Foarte bine gandit Marian, sunt sigura ca multa lume isi doreste asta, atat cadrele didactice cat si elevii, ar fi foarte bine sa se puna in practica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Jidan
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 13:43
  Da, si datorita minunatei amanari a inceputului de an, din doua saptamani de vacanta, cum s-ar cuveni in preajma sarbatorilor (sau a primaverii, in cazul de fata), au facut una, fara sa tina seama ca unele licee din judet si-au inceput activitatea in mod normal, deoarece a fost la decizia conducerii.
  Good Job.
  Laura Marin, lasa locul liber pentru Galati, nu faci fata si esti in plus. Nu pune matematica pe care o predai in fata treburilor pe care le ai !!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marian
  Vineri, 11 Ianuarie 2013 15:06
  Miercuri, 1 mai, este zi nelucratoare. In apropierea datei respective cred ca ministerul va propune ca zilele de 2 si 3 mai(joi si vineri) sa fie libere, cu recuperarea cursurilor in urmatoarele 2 sambete(11 si 18 mai). Sau cu recuperare "din mers", ca altadata.....Anul trecut, cand 1 mai a fost marti, nu s-au tinut cursuri luni, 30 aprilie, si a fost o minivacanta de sambata pana marti, cum va fi acum in perioada 1-6 mai.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.