În prezenţa ministrului Educaţiei, elevii din toată ţara îşi aleg liderii la Galaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

În prezenţa ministrului Educaţiei, elevii din toată ţara îşi aleg liderii la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri s-au deschis la Galaţi lucrările Consiliului Naţional al Elevilor, la care participă circa 200 de elevi din toată ţara. La deschidere au fost prezenţi ministrul Educaţiei Remus Pricope, ministrul Tehnologiei şi Informaţiei, Dan Nica, vicarul patriarhal Varlaam, arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian, secretarul de stat Stelian Fedorca şi oficialităţile locale. Adunarea Consiliului Naţional al Elevilor se va încheia pe 10 februarie.

La deschidere, Ministrul Educaţiei i-a sfătuit pe elevi să îşi asculte părinţii, bunicii şi profesorii şi a precizat că nu avea cum să lipsească de la această întâlnire, mai ales că sunt peste trei milioane de membri în Consiliul Elevilor. Atât la intrarea în sală, cât şi la ieşirea de la lucrări, Remus Pricope  a evitat să stea de vorbă cu presa.

Secretarul de stat Stelian Fedorca i-a asigurat pe elevi de tot sprijinul Ministerului Educaţiei. „Acest Consiliu are un rol foarte important printre elevi. Având această structură, lucrurile bune se transmit mult mai bine şi în mod organizat. Au tot sprijinul din partea Ministerul Educaţiei”, a declarat Fedorca .

În cadrul lucrărilor CNE, se vor alege şi noile structuri de conducere ale acestei organizaţii care reprezintă 3,2 milioane de elevi din ţară. Numele liderilor vor fi făcute publice în zilele următoare.

Citit 1779 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2013 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.