Ministrul Remus Pricopie ar putea veni la Galaţi, la Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor

Ministrul Remus Pricopie ar putea veni la Galaţi, la Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lista de participanţi la deschiderea Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor se află şi numele ministrului Educaţiei Remus Pricopie, alături de cel al ministrului secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar Stelian Fedorca. Inspectoarea generală Laura Marin susţine că deşi nu garantează pentru prezenţa lui Remus Pricopie, e sigură că ministrul secretar de stat va veni la Galaţi.

Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor (CNE) se desfăşoară în perioada 7-10 februarie şi are ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi conduceri : un preşedinte şi doi secretari executivi.

 

Citit 1825 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 14:59

5 comentarii

 • postat de tremurici
  Sâmbătă, 09 Februarie 2013 11:45
  Ar mai putea lua si alte potente figuri din echipa marinei;Doamne,Doamne,incotro te uiti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de neam pricopsit
  Vineri, 08 Februarie 2013 09:56
  Eu cred ca vine s-o ia pe marin la minister. Vor pleca împreuna. Doamne ajuta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de SCONCS
  Joi, 07 Februarie 2013 20:13
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Miercuri, 06 Februarie 2013 22:16
  Guvern: Comisia Europeana a decis deblocarea POSDRU si reluarea platilor pentru Romania

  Reprezentantii UE au decis deblocarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) si reluarea platilor catre Romania, ca urmare a rezultatelor pozitive inregistrate in urma misiunii de audit a Comisiei Europene, organizata in perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2013, informeaza un comunicat transmis miercuri de Guvern.

  Potrivit Executivului, Comisia Europeana va relua platile catre Romania in urmatoarele zile, pentru cererile de rambursare transmise in luna decembrie 2012, in valoare de 148 milioane de euro, "cu aplicarea corectiilor financiare temporare de 25%, asa cum a fost agreat cu partea romana".

  Guvernul aminteste ca CE a suspendat POSDRU la inceputul lunii august 2012, ca urmare a deficientelor identificate de partea comunitara pentru perioada 2009 - 2011.

  "In cursul anului 2013, auditorii Comisiei Europene vor efectua alte doua misiuni de verificare pentru POSDRU, in scopul ridicarii corectiilor financiare temporare de 25% aplicate cheltuielilor pe care Romania le va solicita Comisiei Europene pentru rambursare", mai informeaza Executivul.

  Comunicatul precizeaza ca "autoritatile romane vor informa direct beneficiarii proiectelor POSDRU cu privire la reluarea platilor, precum si cu privire la calendarul actiunilor din acest an".

  In sfarsit un lucru bun si pentru Romania!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de lordul
  Miercuri, 06 Februarie 2013 17:33
  TTTTT !
  Ce eveniment major !!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.