Problema contrabandei, dezbătută la Facultatea de Drept

Problema contrabandei, dezbătută la Facultatea de Drept
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" a organizat, recent, împreună cu ELSA Galaţi (Asociaţia Europeană a Studenţilor de la Drept) simpozionul şi concursul de procese simulate pe tema "Contrabanda şi contrafacerea – un semnal de alarmă pentru societate". "Evenimentul a vizat exclusiv o componentă practică, cu studii de caz, proiectul având ca partener structurile DIICOT şi BCCOA Galaţi. Toţi cei prezenţi au avut privilegiul întâlnirii cu mari specialişti în domeniul dreptului penal, al crimei organizate, cadre universitare şi practicieni din structurile specializate", se arată într-un comunicat de presă al facultăţii.

Citit 1405 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 17:30

3 comentarii

 • postat de pfr-rist
  Joi, 21 Martie 2013 08:26
  componentele cele mai practice pe problema de contrabanda sunt politistii de frontiera sau inspectorii vamali nicidecum DIICOT sau BCCOA.
  contrabanda se face exclusiv pe la frontiera verde eventual punctele de trecere a frontierei, nu in pietele sau cine mai stie in ce locuri din oras.
  halal pregatire pe studentii astia la drept, care maine vor deveni viitorii PROCURORI sau cine mai stie ce MARI JUDECATORI
  0
  0
  Raportează
 • postat de ziarist amator
  Miercuri, 20 Martie 2013 14:33
  Ia nu va luati de tuca, asa a primit fituica asa a scris. N-are el timp de verificari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Giorgiana
  Miercuri, 20 Martie 2013 13:39
  Asociația Europeană a Studenților în Drept* este traducerea exacta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.